
Σύμφωνα με πληροφορίες μετά και την ενδοπαραταξιακή διαφωνία στο συνδυασμό “Ο Δήμος της Καρδιάς μας” στο Δήμο Πρέβεζας, ο Δήμαρχος Νίκος Γεωργάκος έχει πάρει την απόφαση να διαγράψει τον Πρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου και μέχρι πρότινος έμπιστο συνεργάτη του τον Γρηγόρη Κουμπή.
Να υπενθυμίσουμε ότι στην πρόσφατη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Λιμενικού Ταμείου, ο επικεφαλής του συνδυασμού Νίκος Γεωργάκος, προχώρησε στην καθαίρεση του Προέδρου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Γρηγόρη Κουμπή, αναλαμβάνοντας ο ίδιος τη θέση μέχρι τον ερχόμενο Αύγουστο τουλάχιστον.
Το βράδυ της Τρίτης 22 Απριλίου 2025 έγινε η πρώτη μάζωξη για το συνδυασμό και έπεται και νέα μέχρι την Παρασκευή όπου θα ανακοινωθούν επίσημα και οι αποφάσεις – εκτός σοβαρού απροόπτου- θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να κλείσει το σοβαρό αυτό θέμα που έχει στοιχίσει επικοινωνιακά στο “Δήμο της Καρδιάς μας” αλλά και ουσιαστικά.
Καθώς οι χειρισμοί που έγιναν σε επικοινωνιακό επίπεδο ήταν ερασιτεχνικοί…

Ακολουθήστε το 7meres.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Άρτα – Περιφερειακή Οδός | 26813 06897
Πρέβεζα – Μπαχούμη 11 | 26820 89799