Αρχική » ΑΡΤΑ » Δήμος Βορείων Τζουμέρκων: Euro 2004 all stars

Δήμος Βορείων Τζουμέρκων: Euro 2004 all stars

Κοινoποίηση:

Συμπαίκτες τους ο επί σειρά ετών αρχηγός του ΠΑΣ Γιάννινα Γιώργος Ντάσιος και οι Ηλίας Σολάκης και Πέτρος Κανακούδης, οι οποίοι επίσης αγωνίστηκαν με τη φανέλα του «Άγιαξ της Ηπείρου».

Δήμος Βορείων Τζουμέρκων: Euro 2004 all stars

Με την ομάδα των Πραμάντων αγωνίστηκαν, μεταξύ άλλων, ο αντιδήμαρχος Βορείων Τζουμέρκων Παντελής Βλάχος και ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Λάμπρος Τραγουδάρας.

Για μια ξεχωριστή μέρα για τον Δήμο Βορείων Τζουμέρκων έκανε λόγο στον σύντομο χαιρετισμό του ο δήμαρχος Νίκος Βαΐτσης, χαρακτηρίζοντας τιμή να αγωνίζονται στα Πράμαντα τρεις από τους διεθνείς, που έκαναν περήφανοι όλη την Ελλάδα με τον άθλο τους στα γήπεδα της Πορτογαλίας.

Δήμος Βορείων Τζουμέρκων: Euro 2004 all stars
Δήμος Βορείων Τζουμέρκων: Euro 2004 all stars

Πριν την έναρξη του αγώνα, ο οποίος τελούσε υπό την αιγίδα του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων, ο Ν. Βαΐτσης απένειμε τιμητική πλακέτα στον Θοδωρή Ζαγοράκη, ο πρόεδρος της Α.Ε. Πραμάντων Αποστόλης Καραδήμας βράβευσε τον Γιώργο Καραγκούνη, ο παλιός προπονητής της Α.Ε. ΠραμάντωνΚώστας Γκούβας τον Αντώνη Νικοπολίδη, ενώ ο διευθυντής του Κέντρου Υγείας Πραμάντων Νώντας Αγγέλης απένειμε τιμητική πλακέτα στον προπονητή της ομάδας των All Stars Γιώργο Ακριτόπουλο.

Ακολουθήστε το 7meres.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Σας προτείνουμε:

Βρείτε μας online

Άρτα – Περιφερειακή Οδός | 26813 06897

Πρέβεζα – Σπηλιάδου & Μπάλκου | 26820 22288