Αρχική » ΗΠΕΙΡΟΣ » Δυναμικές αγροτικές κινητοποιήσεις στην Ήπειρο [pic]

Δυναμικές αγροτικές κινητοποιήσεις στην Ήπειρο [pic]

Κοινoποίηση:

Σε κλιμάκωση των κινητοποιήσεων τους προσανατολίζονται οι αγρότες μετά και τις διαμαρτυρίες που έγιναν τις τελευταίες μέρες κυρίως σε Θεσσαλία και Μακεδονία.

Tην Παρασκευή στην Άρτα αγρότες με τρακτέρ πορεύτηκαν στο Δημαρχείο και αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων του Νομού ενημέρωσε τη Δημοτική αρχή για τα προβλήματα του κλάδου.

Στα Γιάννενα το βράδυ του Σαββάτου αγρότες από όλη την Ήπειρο διαδήλωσαν με τα τρακτέρ τους φτάνοντας μπροστά στην Περιφέρεια και αποφάσισαν την έκδοση ψηφίσματος που θα αποστείλουν προς όλους τους θεσμικούς φορείς για τη στήριξη του αγώνα τους. Ταυτόχρονα απευθύνουν κάλεσμα σε όλους τους πολίτες της περιφέρειας να συμπαραταχθούν και να υπερασπιστούν τον πρωτογενή τομέα που βρίσκεται σε κίνδυνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες είναι σε επαφή με εκπροσώπους αγροτών άλλων περιοχών με στόχο την κλιμάκωση των κινητοποιήσεων στη διάρκεια της έκθεσης agrotika στις αρχές Φεβρουαρίου στη Θεσσαλονίκη. Μεταξύ των σεναρίων που εξετάζονται είναι και ο αποκλεισμός του λιμανιού της Ηγουμενίτσας.

Ακολουθήστε το 7meres.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Σας προτείνουμε:

Βρείτε μας online

Άρτα – Περιφερειακή Οδός | 26813 06897

Πρέβεζα – Σπηλιάδου & Μπάλκου | 26820 22288