Αρχική » ΠΟΛΙΤΙΚΗ » “Ευχαριστώ”, με αξιοπρέπεια και χωρίς ίχνος πικρίας από τη Μ. Κεφάλα

“Ευχαριστώ”, με αξιοπρέπεια και χωρίς ίχνος πικρίας από τη Μ. Κεφάλα

Κοινoποίηση:

Με τις αναμενόμενες ευχαριστίες προς τον Πρωθυπουργό που της έδωσε την ευκαιρία να υπηρετήσει έστω για έναν χρόνο ως μέλος του Υπουργικού Συμβουλίου, η βουλευτής Ιωαννίνων της Νέας Δημοκρατίας Μαρία Κεφάλα μετά την ανακοίνωση του ανασχηματισμού της κυβέρνησης που την θέτει εκτός κυβέρνησης σε γραπτή δήλωσή της τονίζει πως η απόφαση του ανασχηματισμού και η σύνθεση του νέου κυβερνητικού σχήματος είναι μία απόλυτα σεβαστή επιλογή του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Αφού λοιπόν ευχαριστεί τον Πρωθυπουργό για την τιμή που της έκανε πριν από έναν χρόνο να της αναθέσει καθήκοντα Υφυπουργού στο νεοσύστατο Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, η κ. Κεφάλα τονίζει πως στον ένα χρόνο που παρήλθε από τότε μέχρι σήμερα, “προσπάθησα με όλες μου τις δυνάμεις και σε συνεργασία με την Υπουργό κα Σοφία Ζαχαράκη να οργανώσουμε ένα νέο Υπουργείο που ξεκίνησε κυριολεκτικά από το μηδέν. Ήταν μία εξαιρετικά δύσκολη, αλλά συνάμα γόνιμη προσπάθεια σε εξαιρετικά μικρό χρονικό διάστημα και με τεράστια κοινωνικά ζητήματα να είναι ανοιχτά, να καταφέρουμε να οργανώσουμε το Υπουργείο και να παράγουμε μετρήσιμο έργο για τους πολίτες.

Σε αυτόν το χρόνο, έγιναν πολλά βήματα σε διάφορες κατευθύνσεις, με σημαντικότερο όλων το ότι το Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας καθιερώθηκε ήδη στη συνείδηση των πολιτών και της κοινωνίας ως μία εξαιρετικά κρίσιμη και χρήσιμη δομή που απαντά στις σημερινές συνθήκες και ανάγκες. Σίγουρα, μένουν ακόμη να γίνουν πολλά περισσότερα.

Είμαι αισιόδοξη ότι θα γίνουν”.

Η ανακοίνωση συνεχίζει: “Σε ό,τι με αφορά, εργάστηκα με ζήλο και αφοσίωση, αφιερώνοντας χρόνο και κόπο, όπως κάθε κυβερνητικό στέλεχος οφείλει να κάνει, χωρίς να απομακρυνθώ από τις αρχές, τις αξίες και ό,τι μου επέβαλε η συνείδησή μου.

Το ίδιο έκανα άλλωστε και ως εκλεγμένη Βουλευτής Ιωαννίνων για πρώτη φορά από το 2019, το ίδιο θα συνεχίσω να κάνω ως βουλευτής και από σήμερα.

Η Κυβέρνηση έχει να αντιμετωπίσει μία σειρά προκλήσεων σε πολλά επίπεδα.

Θα είμαι παρούσα για να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις στην βελτίωση του κυβερνητικού έργου προς όφελος της κοινωνίας».

Ακολουθήστε το 7meres.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Σας προτείνουμε:

Βρείτε μας online

Άρτα – Περιφερειακή Οδός | 26813 06897

Πρέβεζα – Σπηλιάδου & Μπάλκου | 26820 22288