Αρχική » ΤΟ ΚΕΝΤΡΙ » Έκαναν ”πάρτι” γενεθλίων του Γιώργου Στύλιου με τούρτα στη Βουλή

Έκαναν ”πάρτι” γενεθλίων του Γιώργου Στύλιου με τούρτα στη Βουλή

Κοινoποίηση:

Λίγο πιο µεγάλος από τη Ν.∆… είναι ο βουλευτής Aρτας του κόµµατος και πρώην υπουργός Γιώργος Στύλιος, αφού έχει γενέθλια µε λίγες ηµέρες διαφορά από την ίδρυση της «γαλάζιας» παράταξης.

Ο βουλευτής, Κριός στο ζώδιο, δεν κατάφερε να κρύψει τα γενέθλιά του από τους συναδέλφους του, που άκουσαν στο τηλέφωνο να λέει «ευχαριστώ πολύ για τις ευχές» και τσίµπησαν την είδηση.

Τα νέα µαθεύτηκαν και σιγά-σιγά το τηλέφωνο άρχισε να χτυπά ασταµάτητα και να µαζεύονται στο καφενείο για να του ευχηθούν. Τελικά, διαµορφώθηκε µια παρέα αρκετών βουλευτών, µεταξύ των οποίων και ο πολύ καλός φίλος του Γ. Στύλιου, ο υφυπουργός Ναυτιλίας, Γιάννης Παππάς.

Μόλις άκουσε πως έχει τα γενέθλιά του, οργάνωσε αµέσως «πάρτι» µικρής κλίµακας, παραγγέλνοντας µάλιστα και τούρτα για να γιορτάσουν από µαγαζί µε vegan γλυκά και χωρίς ζάχαρη…

Στον βουλευτή Αρτας ευχήθηκαν ο αναπληρωτής υπουργός Οικονοµίας, Νίκος Παπαθανάσης, ο Φάνης Παπάς, ο Περικλής Μαντάς, ο Θανάσης Καββαδάς και αρκετοί ακόµα, που του τραγούδησαν «µεγάλος πολιτικός να γίνεις, µε άσπρα µαλλιά»!

Φυσικά, ο κ. Στύλιος γιόρτασε επί τρία τα γενέθλια: µε την οικογένειά του αλλά και µε τους στενούς του συνεργάτες.

parapolitika.gr

Ακολουθήστε το 7meres.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Σας προτείνουμε:

Βρείτε μας online

Άρτα – Περιφερειακή Οδός | 26813 06897

Πρέβεζα – Σπηλιάδου & Μπάλκου | 26820 22288