
Η «Ημέρα της Ελληνικής Αστυνομίας» θεσμοθετήθηκε από την Πολιτεία το 2003, για να τιμηθεί η προσφορά του Σώματος στην Πατρίδα και την κοινωνία, ενώ ο Άγιος Αρτέμιος καθιερώθηκε ως Προστάτης της το 1987.
Στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων τελέστηκε σήμερα (20-10-2025) το πρωί επίσημη Δοξολογία σε Ιερούς Ναούς, στην έδρα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου και στις έδρες των λοιπών Διευθύνσεων Αστυνομίας της Ηπείρου.
Μετά τη Δοξολογία, αναγνώστηκε η Ημερήσια Διαταγή του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγου Δημήτριου Μάλλιου.
Σημειώνεται, ότι στο πλαίσιο του εορτασμού, πραγματοποιήθηκε, με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, πανελλαδική εθελοντική αιμοδοσία του αστυνομικού προσωπικού.


Ακολουθήστε το 7meres.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Άρτα – Περιφερειακή Οδός | 26813 06897
Πρέβεζα – Μπαχούμη 11 | 26820 89799