Αρχική » ΗΠΕΙΡΟΣ » Επέμβαση των αρχών σε επιχείρηση στη λίμνη Ζηρού – Τι λέει ο ιδιοκτήτης

Επέμβαση των αρχών σε επιχείρηση στη λίμνη Ζηρού – Τι λέει ο ιδιοκτήτης

Κοινoποίηση:

Μια συντονισμένη επιχείρηση των αρμόδιων αρχών πραγματοποιήθηκε στη Λίμνη Ζηρού στην Πρέβεζα, μετά από καταγγελίες πολιτών μέσω της εφαρμογής MyCoast. Διαπιστώθηκε παράνομη κατάληψη τμήματος της όχθης και των υδάτων της λίμνης από επιχείρηση, με αυθαίρετες ξύλινες κατασκευές συνολικού εμβαδού 120 τ.μ. για χρήση κανό-καγιάκ.

Οι αρχές έδρασαν άμεσα, σφραγίζοντας τον χώρο, επιβάλλοντας πρόστιμο 6.000 ευρώ και απαγορεύοντας την είσοδο και οποιαδήποτε οικονομική δραστηριότητα στην περιοχή.

Σήμερα, η επιχείρηση λειτουργεί και όπως λέει ο επιχειρηματίας, Λουκάς Ζάψας, που μίλησε στην ΕΡΤ3 και την εκπομπή «Περίμετρος» αυτό επιτρέπεται κανονικά. «Σύμφωνα με δημοπρασία, που κέρδισα το 2023 έως το 2025, μπορούσα με τοπογραφικά, που είχα δείξει να λειτουργώ την επιχείρησή μου κανονικά κι έτσι έγινε. Ξαφνικά, πριν 1,5 μήνα συνειδητοποίησα ότι έγινε μια καταγγελία και βάλλομαι από συκοφαντικές δυσφημίσεις και οι αρμόδιες υπηρεσίες με αφήνουν ακάλυπτο. Όταν ζήτησα να μάθω για ποιο λόγο συμβαίνει αυτό, ήρθαν οι αρμόδιοι από την Πρέβεζα και προσπάθησαν να σφραγίσουν τον χώρο», ανέφερε μεταξύ άλλων ο επιχειρηματίας.

Ακολουθήστε το 7meres.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Σας προτείνουμε:

Βρείτε μας online

Άρτα – Περιφερειακή Οδός | 26813 06897

Πρέβεζα – Σπηλιάδου & Μπάλκου | 26820 22288