Αρχική » 7 EDITION » ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΚΡΕΚΑ και ΣΠΑΝΑΚΗ στην Γαλακτοβιομηχανία ΚΑΡΑΛΗΣ – Φωτογραφίες

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΚΡΕΚΑ και ΣΠΑΝΑΚΗ στην Γαλακτοβιομηχανία ΚΑΡΑΛΗΣ – Φωτογραφίες

Κοινoποίηση:

Την Γαλακτοβιομηχανία ΚΑΡΑΛΗΣ επισκέφθηκαν ο Υπουργός Ανάπτυξης Σκρέκας Κωνσταντίνος και ο Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Σπανάκης Βασίλης προκειμένου να συζητήσουνε με τους ιδιοκτήτες και τους υπαλλήλους της εταιρείας για τις δραστηριότητες και τα επόμενα επενδυτικά σχέδια που σχεδιάζουν.

Συγκεκριμένα η συζήτηση με τον Υπουργό Ανάπτυξης επικεντρώθηκε στις προσπάθειες και τα μέτρα στήριξης κατά της ακρίβειας που έχει λάβει το Υπουργείο και συνεχάρη την εταιρεία για την συμμετοχή της με προϊόντα στο καλάθι του Νοικοκυριού αλλά και στην δράση της μόνιμης μείωσης τιμής.

Ο Υφυπουργός Εργασίας συζήτησε με τον Κύριο Κωνσταντίνο Καράλη για τα τρέχον εργασιακά θέματα και τις προκλήσεις που θα αντιμετωπίσει η βιομηχανία τα επόμενα χρόνια.

Αμφότεροι αφού ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις παραγωγής και συσκευασίας της Γαλακτοβιομηχανίας, εντυπωσιαστήκαν με τα οικονομικά μεγέθη και τις εξαγωγικές επιδόσεις της εταιρείας και δεσμευτήκαν ότι θα είναι δίπλα στους ιδιοκτήτες και τους εργαζομένους στον δύσκολο αλλά χρήσιμο για την κοινωνία αγώνα.

Παρών στις επισκέψεις ήταν ο Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας Κύριος Λιάπης Σεραφείμ , ο Βουλευτής Άρτας Κύριος Στύλιος Γιώργος , ο Αντιπεριφερειάρχης Άρτας Κύριος Ψαθάς Βασίλης, η Θεματική Αντιπεριφερειάρχης Κυρία Σίμου Αναστασία, ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής εκλογικής περιφέρειας Ν. Άρτας Κύριος Αθανασίου Χαράλαμπος, ο υποψήφιος βουλευτής Κύριος Παπαδημητρίου Ντίνος κ.α.

 

Ακολουθήστε το 7meres.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Σας προτείνουμε:

Βρείτε μας online

Άρτα – Περιφερειακή Οδός | 26813 06897

Πρέβεζα – Σπηλιάδου & Μπάλκου | 26820 22288