
Η παρουσία μας, ακόμη και στο άλλο άκρο του ορίζοντα, είναι καθήκον, αλλά και τιμή. Θα συνεχίσουμε να συνδράμουμε όπου υπάρχει ανάγκη, με όλες μας τις δυνάμεις.
Ωστόσο, θεωρούμε απαραίτητο να τονίσουμε πως η επιχειρησιακή επάρκεια της Ηπείρου πρέπει να διασφαλίζεται πάση θυσία. Οι κλιματολογικές συνθήκες και ο αυξημένος κίνδυνος πυρκαγιών καθιστούν επιτακτική την ανάγκη να παραμένουν επαρκείς δυνάμεις και μέσα στην περιοχή μας, ώστε να είμαστε σε θέση να ανταποκριθούμε άμεσα και αποτελεσματικά σε κάθε πιθανό συμβάν.
Οι πυροσβέστες της Ηπείρου δίνουν καθημερινά τον καλύτερό τους εαυτό, τόσο εντός όσο και εκτός της Περιφέρειας. Ας διασφαλίσουμε ότι μπορούν να συνεχίσουν να το κάνουν, με σχέδιο, επάρκεια και στήριξη.

Ακολουθήστε το 7meres.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Άρτα – Περιφερειακή Οδός | 26813 06897
Πρέβεζα – Μπαχούμη 11 | 26820 89799