Αρχική » BEST OF NETWORK » Γέφυρα Καλογήρου: Σοκαριστικό ατύχημα – Σιδερένια μπάρα καρφώθηκε στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου [pic]

Γέφυρα Καλογήρου: Σοκαριστικό ατύχημα – Σιδερένια μπάρα καρφώθηκε στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου [pic]

Κοινoποίηση:

Δύο ίδια  ατυχήματα μέσα σε ένα χρόνο από την μπάρα στην περιοχή της Γέφυρας Καλογήρου. Την περιπέτεια που έζησε o οδηγός που υπέστη σοβαρή ζημιά στο αυτοκίνητό του  από σιδερένια  μη ασφαλισμένη μπάρα, η οποία λόγω των ισχυρών ανέμων  περιστρεφόταν γύρω από τον άξονά της  καταλήγοντας σε πινακίδα κατεύθυνσης της Ε.Ο  Ιωαννίνων-Πρεβέζης  και από εκεί στο παρμπρίζ του οχήματος , περιγράφει οδηγός μέσα από την σελίδα του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 

Όπως αναφέρει η  μπάρα η οποία βρίσκεται στο ύψος  της Γέφυρας Καλογήρου- όπου πραγματοποιείται τον Οκτώβριο η εμποροπανήγυρη-  βρέθηκε επάνω στο αυτοκίνητό του την ώρα που ο ίδιος κατευθυνόταν για την Πρέβεζα, εκτιμώντας ότι από καθαρή τύχη δεν υπήρξαν χειρότερα και τουλάχιστον οι ζημιές ήταν μόνο υλικές.

Σύμφωνα με επώνυμη καταγγελία πριν ένα χρόνο στο ίδιο σημείο και κατά τον ίδιο τρόπο σημειώθηκε κι άλλο τροχαίο κι ενώ  υπήρξαν διαβεβαιώσεις ότι η μπάρα θα ασφαλιστεί αυτό δεν συνέβη με αποτέλεσμα  το προχθεσινό  νέο ατύχημα.

Ακολουθήστε το 7meres.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Σας προτείνουμε:

Βρείτε μας online

Άρτα – Περιφερειακή Οδός | 26813 06897

Πρέβεζα – Σπηλιάδου & Μπάλκου | 26820 22288