Αρχική » ΕΛΛΑΔΑ » Για μια μεταλλική χάντρα στο μαγιό σκότωσε o κεραυνός το άτυχο 13χρονο κορίτσι

Για μια μεταλλική χάντρα στο μαγιό σκότωσε o κεραυνός το άτυχο 13χρονο κορίτσι

Κοινoποίηση:

 

Κηδεύεται το άτυχο παιδί από τα Μουδανιά που σκοτώθηκε από κεραυνό το Ποσείδι Χαλκιδικής. Τα αδελφάκια της ήταν στην κατασκήνωση κι εκείνη στενοχωριόταν σπίτι. Οι γονείς συμφώνησαν να πάνε μια ώρα δρόμο ως το Ποσείδι για μπάνιο μια που ο καιρός ήταν καλός. Όταν κολυμπούσαν έπιασε η μπόρα. Τα μάζεψαν για να πάνε σπίτι, αλλά ένα τόσο δα στολίδι στο μαγιό του παιδιού φαίνεται πως έπαιξε μοιραίο ρόλο.

Ο θείος της 13χρονης, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega είπε: «Η μέρα ήταν ηλιόλουστη και ο αδελφός μου και η νύφη μου με το παιδί αποφάσισαν να πάνε για μπάνιο. Ξαφνικά άρχισε να βρέχει καταρρακτωδώς. Ο αδελφός μου πήρε τη γυναίκα του και τη μικρή και βγήκαν αμέσως από τη θάλασσα. Κατευθύνθηκαν προς το αυτοκίνητο.

Η παράλια δεν είναι προσβάσιμη με τα πόδια και χρειάζεται περίπου δέκα λεπτά περπάτημα για να φτάσεις στον δρόμο. Κατά τη διάρκεια της πορείας προς το αυτοκίνητο ο κεραυνός χτύπησε την ανιψιά μου. Το ωστικό κύμα έριξε κάτω και τη νύφη μου που ήταν περίπου στο ένα μέτρο από το παιδί.

Ακολουθήστε το 7meres.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Σας προτείνουμε:

Βρείτε μας online

Άρτα – Περιφερειακή Οδός | 26813 06897

Πρέβεζα – Σπηλιάδου & Μπάλκου | 26820 22288