Αρχική » ΑΘΛΗΤΙΚΑ » Γίνε Εθελοντής στο Δρόμο του Γεφυριού – Ζήσε από κοντά το Αθλητικό γεγονός της χρονιάς

Γίνε Εθελοντής στο Δρόμο του Γεφυριού – Ζήσε από κοντά το Αθλητικό γεγονός της χρονιάς

Κοινoποίηση:

Το Αθλητικό γεγονός της χρονιάς για τον Δήμο Αρταίων επανέρχεται το Σάββατο 30 και την Κυριακή 31 Μαρτίου 2024 και είναι ο 8ος Ημιμαραθώνιος «Ο Δρόμος του Γεφυριού»

Ο 8ος Ημιμαραθώνιος αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για όλους τους φίλους της άθλησης, ανεξαρτήτως επιπέδου εμπειρίας, να ενώσουν τις δυνάμεις τους, να διασκεδάσουν και να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία. Είναι μια εκδήλωση που συγκεντρώνει χιλιάδες συμμετέχοντες και θεατές από την ευρύτερη περιοχή μας και όχι μόνο. Είναι ένας αγώνας που προωθεί την υγιή ζωή, την αλληλεγγύη και την ενίσχυση της κοινότητας

Με χαρά θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε να γίνετε μέλος της ομάδας εθελοντών μας για την υποστήριξη της μεγάλης αυτής διοργάνωσης του Δήμου μας.

Η εκδήλωση αποτελεί ένα σημαντικό γεγονός για την τοπική μας κοινότητα και η προσφορά σας, ως εθελοντής, θα είναι πολύτιμη για την επιτυχή διεξαγωγή της.

Ο Ημίμαραθωνιός μας, προσελκύει χιλιάδες συμμετέχοντες και θεατές κάθε χρόνο και η βοήθειά σας είναι απαραίτητη για να διασφαλιστεί η ομαλή διεξαγωγή των εκδηλώσεων.

Οι υπηρεσίες που μπορείτε να προσφέρετε ως εθελοντής, περιλαμβάνουν τη διανομή νερού στους αθλητές, τη βοήθεια στην οργάνωση του αγώνα, την καθοδήγηση των θεατών και άλλες εργασίες που θα βοηθήσουν στη διεξαγωγή μιας επιτυχούς εκδήλωσης.

Η προσφορά σας θα είναι ανεκτίμητη

Αίσθημα Αλλυλεγγύης: Η ευκαιρία να συμμετέχετε σε μια εκδήλωση που ενισχύει την κοινότητα και προάγει την υγιή ζωή και την άσκηση.

Εμπειρία: Η δυνατότητα να ζήσετε μια μοναδική εμπειρία, να επικοινωνήσετε με νέους ανθρώπους και να αποκτήσετε νέες δεξιότητες.

Αναγνώριση: Η ευκαιρία να αναγνωριστεί η προσφορά σας από την τοπική κοινότητα, μέσω αναφορών, ευχαριστιών και πιστοποιητικών συμμετοχής.

Επιβράβευση: Η παροχή δώρων, εκπτώσεων ή προνομίων από τους χορηγούς της εκδήλωσης ως ανταμοιβή για τον χρόνο και την προσπάθειά σας.

Κοινωνική Προσφορά: Η ικανοποίηση που προκύπτει από τη γνώση ότι συμβάλλετε θετικά στην κοινότητα και ότι βοηθάτε στη διεξαγωγή μιας σημαντικής εκδήλωσης.

Παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα εγγραφής και γίνετε μέλη στο Μητρώο Εθελοντών του Δήμου Αρταίων.

ΑΙΤΗΣΗ-ΕΘΕΛΟΝΤΗ

Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας να συμμετάσχετε στην προσπάθειά μας και να στηρίξετε αυτό το σημαντικό γεγονός.

Ακολουθήστε το 7meres.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Σας προτείνουμε:

Βρείτε μας online

Άρτα – Περιφερειακή Οδός | 26813 06897

Πρέβεζα – Σπηλιάδου & Μπάλκου | 26820 22288