Αρχική » EXODOS » Γυρίσματα για ντοκιμαντέρ με θέμα την Κλεοπάτρα στην Αρχαία Νικόπολη

Γυρίσματα για ντοκιμαντέρ με θέμα την Κλεοπάτρα στην Αρχαία Νικόπολη

Κοινoποίηση:
Σκηνικό για ντοκιμαντέρ με τίτλο «Pharaohs at war – Cleopatra facing Rome» θα αποτελέσουν ο Αρχαιολογικός Χώρος της Νικόπολης και πιο συγκεκριμένα το Μνημείου του Αυγούστου, το Θέατρο και η αρχαία Πύλη
Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Πρέβεζας ενέκρινε το αίτημα της εταιρίας παραγωγής «PERNEL MEDIA» και παραχώρησε άδεια κινηματογράφησης και αεροκινηματογράφησης με τους σχετικούς όρους για την προστασία των μνημείων.
Η Κλεοπάτρα Ζ΄ Βασίλισσα της Αιγύπτου , ηττήθηκε στη θρυλική Ναυμαχία του Ακτίου (2 Σεπτεμβρίου 31 π.Χ) μαζί με τον Μάρκο Αντώνιο- και έχοντας απέναντί τους τον Οκταβιανό Αύγουστο ο οποίος σε ανάμνηση της νίκης του ανέγειρε το μνημείο-τρόπαιο στον λόφο της Νικόπολης το οποίο “στόλισε” με έμβολα των πλοίων των ηττημένων.
Η Ναυμαχία του Ακτίου αποτελεί ένα από τα πιο γνωστά γεγονότα της παγκόσμιας ιστορίας και η προβολή της περιοχής μας μέσω του ντοκιμαντέρ είναι βέβαιο ότι θα την προβάλλει διεθνώς “επιβεβαιώνοντας” για μια ακόμη φορά το εύρος της πολιτιστικής της κληρονομιάς
Η Pernel Media είναι μια ανεξάρτητη εταιρεία παραγωγής που ιδρύθηκε το 2009. Με έδρα τη Γαλλία και το Ηνωμένο Βασίλειο, η εταιρεία είναι ένας από τους κορυφαίους παραγωγούς ντοκιμαντέρ στην Ευρώπη και επεκτείνεται γρήγορα στο δράμα.
Συνεργάζεται με μεγάλο αριθμό ραδιοτηλεοπτικών φορέων και πλατφορμών σε όλο τον κόσμο ενώ έχει κατακτήσει πολλά βραβεία σε φεστιβάλ.

Ακολουθήστε το 7meres.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Σας προτείνουμε:

Βρείτε μας online

Άρτα – Περιφερειακή Οδός | 26813 06897

Πρέβεζα – Σπηλιάδου & Μπάλκου | 26820 22288