Αρχική » ΠΟΛΙΤΙΚΗ » Η Γεροβασίλη “αδειάζει” Κασσελάκη: Αντιδρά στο ερωτηματολόγιο του iSYRIZA και ζητά έκτακτη σύγκληση ΠΓ και ΚΕ

Η Γεροβασίλη “αδειάζει” Κασσελάκη: Αντιδρά στο ερωτηματολόγιο του iSYRIZA και ζητά έκτακτη σύγκληση ΠΓ και ΚΕ

Κοινoποίηση:

Έντονη είναι η αντίδραση της Όλγας Γεροβασίλη, για την ανάρτηση του προέδρου Στέφανου Κασσελάκη με την οποία καλεί τους πολίτες να ψηφίσουν ηλεκτρονικά με ερωτήματα που περιλαμβάνουν ακόμα και το όνομα του κόμματος. Η κ. Γεροβασίλη ζητά την έκτακτη σύγκληση των καθοδηγητικών οργάνων του κόμματος, δηλαδή της Πολιτικής Γραμματείας και της Κεντρικής Επιτροπής, πριν τη σύγκληση του Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ .

«Πέντε ημέρες πριν το συνέδριο, επιλέγονται και τίθενται, εν είδει ερωτηματολογίου δημοσκόπησης, ζητήματα ταυτοτικά, που αποτελούν συνεδριακές αποφάσεις και καταστατικές θέσεις του κόμματός μας», αναφέρει μεταξύ άλλων σε δήλωσή της η κα Γεροβασίλη, προσθέτοντας πως περιμένει πρώτα από τον πρόεδρο «να μας πει τι ακριβώς προτείνει ο ίδιος, ποια είναι δηλαδή η δική του θέση».

Ολόκληρη η δήλωση της Όλγας Γεροβασίλη

Πέντε ημέρες πριν το συνέδριο, επιλέγονται και τίθενται, εν είδει ερωτηματολογίου δημοσκόπησης, ζητήματα ταυτοτικά, που αποτελούν συνεδριακές αποφάσεις και καταστατικές θέσεις του κόμματός μας. Ζητήματα κομβικά, κρίσιμα και σημαντικά δεν τίθενται στη δημόσια σφαίρα από τη στιγμή που δεν έχουν τεθεί ούτε στις θέσεις, ούτε στον δημόσιο, αλλά ούτε και στον εσωκομματικό διάλογο των μελών του κόμματος.

Θα περίμενα, επομένως, από τον Πρόεδρο, πριν θέσει στην ηλεκτρονική πλατφόρμα αυτά τα ταυτοτικά ερωτήματα για το κόμμα μας στα μέλη μας, να μας πει τι ακριβώς προτείνει ο ίδιος, ποια είναι δηλαδή η δική του θέση για τα παραπάνω.

Το ελάχιστο που υποχρεούμαι να πράξω μετά απ’ όλα αυτά, είναι να ζητήσω άμεσα την έκτακτη σύγκληση των καθοδηγητικών οργάνων του κόμματος, δηλαδή της Πολιτικής Γραμματείας και της Κεντρικής Επιτροπής, πριν τη σύγκληση του Συνεδρίου. Πριν δηλαδή αυτό εξελιχθεί ντεφάκτο σε συνέδριο διάλυσης του κόμματος που ο Αλέξης Τσίπρας έφερε στη διακυβέρνηση του τόπου και το οποίο παρέδωσε στον διάδοχό του στη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης».

Ακολουθήστε το 7meres.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Σας προτείνουμε:

Βρείτε μας online

Άρτα – Περιφερειακή Οδός | 26813 06897

Πρέβεζα – Σπηλιάδου & Μπάλκου | 26820 22288