
Μέσα από ένα φωτογραφικό άλμπουμ στο λογαριασμό της στο Instagram η Μαριέττα Χρουσαλά μοιράστηκε με το κοινό της την ιδιαίτερη μέρα της αλλαγής του χρόνου, όπως την πέρασε με την οικογένεια και τους φίλους της. Συγκεκριμένα, στις φωτογραφίες φαίνεται η ίδια μαζί με τον σύζυγό της να ποζάρουν αγκαλιά σε ταιριαστά και γιορτινά outfits, ενώ στην επόμενη φωτογραφία είναι και πάλι μαζί σε μία πιο τρυφερή και αυθόρμητη στιγμή, με τον Λέων Πατίτσα να της δίνει ένα φιλί στο μάγουλο.

Το ζευγάρι έχει επιλέξει κομψά και απόλυτα ταιριαστά outfits για την παραμονή Πρωτοχρονιάς, με έντονο festive χαρακτήρα. Ο Λέων Πατίτσας επέλεξε μία διαχρονική και elegant εμφάνιση και φόρεσε ένα βελούδινο μαύρο σακάκι, μαύρο παντελόνι και λευκό πουκάμισο.

Η Μαριέττα Χρουσαλά από την άλλη, επέλεξε ένα σατέν μπλε πουκάμισο και μία η μαύρη μίνι φούστα κρατώντας το outfit ισορροπημένο και απόλυτα θηλυκό. Το μαύρο καλσόν και τα εξώφτερνα μαύρα στραφταλιζέ παπούτσια με το χαμηλό τακούνι ολοκληρώνουν το look με κομψότητα και αισθησιασμό, ταιριαστά με το πνεύμα της βραδιάς.

Γιορτινοί και στη δεξίωση της Κίμπερλι Γκιλφόιλ
Στην εντυπωσιακή δεξίωση που διοργάνωσε η Κίμπερλι Γκίλφόιλ στην Αμερικανική Πρεσβευτική Κατοικία, το βράδυ της Τετάρτης 17 Δεκεμβρίου, έδωσαν το «παρών» η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λέων Πατίτσας. Η πρέσβης των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ελλάδα υποδέχθηκε εκπροσώπους της πολιτικής και επιχειρηματικής σκηνής σε μια ιδιαίτερα λαμπερή εκδήλωση.

Ανάμεσα στους καλεσμένους ξεχώριζε το γνωστό ζευγάρι, το οποίο εμφανίστηκε μαζί στο εορταστικό gala που πραγματοποιήθηκε στον Λυκαβηττό, κερδίζοντας τα βλέμματα και τα φωτογραφικά φλας.
Η Μαριέττα Χρουσαλά εντυπωσίασε με μια κομψή και λαμπερή εμφάνιση, επιλέγοντας ένα μαύρο φόρεμα σε μίνι γραμμή με ιδιαίτερο μοτίβο, το οποίο συνδύασε με μαύρο πανωφόρι και glam γόβες που πρόσθεσαν έξτρα λάμψη στο σύνολό της.

Ακολουθήστε το 7meres.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Άρτα – Περιφερειακή Οδός | 26813 06897
Πρέβεζα – Μπαχούμη 11 | 26820 89799