Αρχική » ΕΛΛΑΔΑ » Η θάλασσα στη Θεσπρωτία άλλαξε χρώμα από την κακοκαιρία – Δείτε εικόνες

Η θάλασσα στη Θεσπρωτία άλλαξε χρώμα από την κακοκαιρία – Δείτε εικόνες

Κοινoποίηση:

Η θάλασσα στη Θεσπρωτία έγινε καφέ με την κακοκαιρία να συνεχίζεται και τις εικόνες από την Πλαταριά να ταξιδεύουν στο διαδίκτυο. Ο καιρός συνεχίζει να δείχνει τα δόντια του…

Ο καιρός επιδεινώθηκε στη Θεσπρωτία, με την κακοκαιρία να έχει σαν κύρια χαρακτηριστικά τους ισχυρούς ανέμους και την πτώση της θερμοκρασίας. Η αλλαγή γίνεται αντιληπτή και στη θάλασσα που άλλαξε χρώμα. Οι κάτοικοι στην Πλαταριά ανεβάζουν εικόνες, με τα νερά να έχουν γίνει καφέ. Αυτό συμβαίνει πολλές φορές, κυρίως τους χειμώνες, σε ανάλογες καιρικές συνθήκες. Οι μετεωρολόγοι προβλέπουν εξασθένηση των φαινομένων από το βράδυ.

Το αποτύπωμά τους στη θάλασσα στην Πλαταριά στη Θεσπρωτία έχουν αφήσει οι ισχυροί άνεμοι που επικρατούν στην περιοχή. Οι εικόνες που ακολουθούν είναι χαρακτηριστικές, με τη θάλασσα να έχει γίνει καφέ, γεμάτη φερτά υλικά.

Σύμφωνα με την επικαιροποίηση του έκτακτου δελτίου επιδείνωσης του καιρού η κακοκαιρία θα συνεχιστεί έως και τις βραδινές ώρες της Κυριακής (07-01-2024), με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες και τους θυελλώδεις νοτιοδυτικούς ανέμους στα πελάγη, εντάσεως 7 με 8 μποφόρ.

Ακολουθήστε το 7meres.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Σας προτείνουμε:

Βρείτε μας online

Άρτα – Περιφερειακή Οδός | 26813 06897

Πρέβεζα – Σπηλιάδου & Μπάλκου | 26820 22288