
Η πιο μαγική εποχή του χρόνου ξεκινά στα Γιάννενα!
Από την Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου, Το χωριό του Άι Βασίλη ανοίγει γεμίζει φως, μουσική και χαμόγελα, προσκαλώντας μικρούς και μεγάλους να ζήσουν ένα ανεπανάληπτο χριστουγεννιάτικο παραμύθι.
Ο ίδιος ο Άι Βασίλης θα βρίσκεται εκεί, έτοιμος να υποδεχθεί τα παιδιά στο σπιτάκι του — και φέτος, μπορεί ακόμα και να παραδώσει ο ίδιος το δώρο σου, με τον πιο παραμυθένιο τρόπο!
Η οικογένεια Ρούντολφ ετοιμάζει τις σκανδαλιές της, τα ξωτικά τρέχουν να τα προλάβουν, και το πάρκο φωτίζεται από χιλιάδες λαμπιόνια, που μεταμορφώνουν το Φρόντζου σε έναν κόσμο γεμάτο φως και χαρά.
Θεατρικές παραστάσεις, face painting, μασκότ, παιχνίδια και πολλές δραστηριότητες γεμίζουν το πρόγραμμα κάθε μέρας με εκπλήξεις και διασκέδαση για όλους!
Φέτος τα Χριστούγεννα… ζήσε τη μαγεία από κοντά! Ο Άι Βασίλης σε περιμένει – με το δώρο σου στα χέρια του!
Για πληροφορίες & συνεργασίες:
parkofrontzou@gmail.com

Ακολουθήστε το 7meres.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Άρτα – Περιφερειακή Οδός | 26813 06897
Πρέβεζα – Μπαχούμη 11 | 26820 89799