Αρχική » ΗΠΕΙΡΟΣ » Ιωάννινα: Μυστήριο με το κομβόι φορτηγών με βουλγάρικες πινακίδες- Αναφορές για μεταφορά πυρομαχικών στην Ουκρανία

Ιωάννινα: Μυστήριο με το κομβόι φορτηγών με βουλγάρικες πινακίδες- Αναφορές για μεταφορά πυρομαχικών στην Ουκρανία

Κοινoποίηση:

Ένα κομβόι φορτηγών που έφεραν βουλγάρικες πινακίδες τράβηξε τα βλέμματα των κατοίκων των Ιωαννίνων, το πρωί της Παρασκευής, καθώς είχε τη συνοδεία της Αστυνομίας.

Σύμφωνα με το Epiruspost, το κονβόι διέσχισε ολόκληρο το λεκανοπέδιο Ιωαννίνων μεταφέροντας πυρομαχικά! Η επιχείρηση μεταφοράς έγινε από τις στρατιωτικές αποθήκες στο Πετσάλι και ξεκίνησε λίγο μετά τις 11:00 το πρωί.

Πάνω από είκοσι νταλίκες που είχαν φτάσει το τελευταίο διήμερο στην πόλη των Ιωαννίνων, ξεκίνησαν με τη συνοδεία περιπολικών και συμβατικών οχημάτων της Ελληνικής Αστυνομίας, διέσχισαν στη συνέχεια όλο το λεκανοπέδιο των Ιωαννίνων και εισήλθαν στην Εγνατία Οδό.

Οι συγκεκριμένες νταλίκες ανήκουν σε βουλγάρικη εταιρεία που ειδικεύεται στην μεταφορά πυρομαχικών και εκρηκτικών. Μάλιστα διαθέτει στη Βουλγαρία την μεγαλύτερη αποθήκη για στρατιωτικό υλικό, στη Νοτιοανατολική Ευρώπη.

κομβόι Βουλγαρία

Είναι άγνωστο προς το παρόν για ποιο λόγο φορτώθηκε πολεμικό υλικό από στρατιωτικές αποθήκες της περιοχής όπως είναι άγνωστος ο τελικός του προορισμός. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες όμως θέλουν το υλικό αυτό να καταλήγει στην Ουκρανία.

Η ίδια βουλγάρικη εταιρεία, είχε μεταφέρει προ διετίας περίπου, πολεμικό υλικό και από αποθήκες της Κοζάνης. Και τότε παρά τις διαστάσεις που είχε πάρει το θέμα ουδέποτε απαντήθηκε ο σκοπός της επιχείρησης!

 

 

 

 

Ακολουθήστε το 7meres.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Σας προτείνουμε:

Βρείτε μας online

Άρτα – Περιφερειακή Οδός | 26813 06897

Πρέβεζα – Σπηλιάδου & Μπάλκου | 26820 22288