Ήπειρος: Αίσιο τέλος για τον ορειβάτη – Ελικόπτερο τον απεγκλώβισε από δύσβατο σημείο

Κοινoποίηση:

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια ενός εκπαιδευτή ορειβασίας στην Αστράκα, όταν τραυματίστηκε σε δύσβατο σημείο της κορυφής και χρειάστηκε άμεση αεροδιακομιδή.

Ελικόπτερο από τη βάση του Αράξου απογειώθηκε και έφτασε στην Αστράκα λίγο πριν τις 16:00 το απόγευμα του Σαββάτου (14/3), προσεγγίζοντας με προσοχή το σημείο όπου βρισκόταν ο ορειβάτης. Ο άνδρας είχε τραυματιστεί στο πόδι και στον ώμο μετά από πτώση, γεγονός που καθιστούσε αδύνατη την πολύωρη επίγεια μεταφορά του.

Το πλήρωμα του ελικοπτέρου τον παρέλαβε με ασφάλεια και τον μετέφερε στο αεροδρόμιο Ιωαννίνων, όπου εκεί ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον μετέφερε στο Γ.Νοσοκομείο Χατζηκώστα ώστε να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και να αντιμετωπιστούν τα τραύματα του.

Ακολουθήστε το 7meres.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Ροή Ειδήσεων

Βρείτε μας online

Our Brands

Αποκλειστική συνεργασία με τον
Περιφεριακό Τηλεοπτικό Σταθμό

Άρτα – Περιφερειακή Οδός | 26813 06897

Πρέβεζα – Μπαχούμη 11 | 26820 89799