Αρχική » 7 EDITION » Ήπειρος: Ανοίγουν οι κάλπες την Κυριακή – Ανοιχτά τα αστυνομικά τμήματα

Ήπειρος: Ανοίγουν οι κάλπες την Κυριακή – Ανοιχτά τα αστυνομικά τμήματα

Κοινoποίηση:

Τη δυνατότητα να εκπληρώσουν το εκλογικό τους δικαίωμα θα έχουν οι πολίτες στην περίπτωση που απώλεσαν την αστυνομική τους ταυτότητα ή το διαβατήριο, ενόψει της εκλογικής διαδικασίας της ερχόμενης Κυριακής. Τα αστυνομικά τμήματα θα είναι ανοιχτά, ώστε όσοι θέλουν να συμμετέχουν στις εκλογές να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα. Οι κάλπες θα ανοίξουν στις 7 το πρωί και θα κλείσουν στις 7 το απόγευμα, προκειμένου οι εκλογείς να ψηφίσουν για τις ευρωεκλογές.

Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώνεται ότι για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών, ενόψει των Ευρωεκλογών, τα Γραφεία Ταυτοτήτων και τα Γραφεία Διαβατηρίων των αστυνομικών Υπηρεσιών, σε όλη τη χώρα, θα λειτουργήσουν, πέραν του καθορισμένου ωραρίου λειτουργίας τους, ως ακολούθως:

Γραφεία Ταυτοτήτων

  • Σάββατο, 8 Ιουνίου κατά τις ώρες οχτώ το πρωί έως οχτώ το βράδυ.
  • Κυριακή, 9 Ιουνίου, κατά τις ώρες 7 το πρωί έως και τις εφτά το βράδυ.

Γραφεία Διαβατηρίων

  • Σάββατο, 8 Ιουνίου κατά τις ώρες 8 το πρωί έως τις τρεις το απόγευμα και Κυριακή 9 Ιουνίου, κατά τις ώρες 7 το πρωί έως τις 7 το βράδυ.

Επισημαίνεται ότι τα Γραφεία θα λειτουργήσουν προκειμένου να επιδίδουν-καταχωρίζουν νέα δελτία ταυτότητας ή διαβατήρια που δεν έχουν παραληφθεί από τους δικαιούχους, ενώ παράλληλα η εξυπηρέτηση των προγραμματισμένων ή  έκτακτων ραντεβού θα πραγματοποιείται κανονικά. Οι πολίτες μπορούν να αναζητούν περισσότερες πληροφορίες για τα δικαιολογητικά καθώς και διευκρινιστικές λεπτομέρειες σχετικά με την έκδοση Δελτίων Ταυτότητας, από τα Γραφεία Ταυτοτήτων, στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας www.astynomia.gr / Οδηγός του Πολίτη – Δικαιολογητικά. Επίσης, στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας είναι δυνατή η αναζήτηση των στοιχείων επικοινωνίας των κατά τόπους Γραφείων Ταυτοτήτων των Υπηρεσιών Ασφαλείας της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ακολουθήστε το 7meres.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Σας προτείνουμε:

Βρείτε μας online

Άρτα – Περιφερειακή Οδός | 26813 06897

Πρέβεζα – Σπηλιάδου & Μπάλκου | 26820 22288