
Το όχημα εντοπίστηκε να κινείται ανάποδα μέσα στη σήραγγα του Δρίσκου. Συγκεκριμένα, ενώ βρισκόταν στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Ιωάννινα, ο οδηγός είχε στρέψει το όχημα προς τη Θεσσαλονίκη, κινούμενος μετωπικά προς τα διερχόμενα αυτοκίνητα.
Η κινητοποίηση των αρχών ήταν ακαριαία. Το όχημα κατάφερε να διανύσει μια απόσταση μέχρι το 82ο χιλιόμετρο, όπου και ακινητοποιήθηκε από όχημα της «Νέας Εγνατίας ΑΕ».
Στο σημείο έσπευσε άμεσα και περιπολικό της Τροχαίας για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας και τη λήψη καταθέσεων από τον οδηγό.
Το συμβάν φέρνει ξανά στο προσκήνιο τη συζήτηση για την ασφάλεια και τη σήμανση του αυτοκινητοδρόμου.
Πολλοί οδηγοί επισημαίνουν πως η πληθώρα από πλαστικά κολωνάκια που έχουν τοποθετηθεί σε διάφορα σημεία και κόμβους της Εγνατίας, αντί να διευκολύνουν, ενδέχεται να προκαλούν σύγχυση στους οδηγούς, αυξάνοντας τις πιθανότητες λάθους κατά την είσοδο στον άξονα.
Ευτυχώς, χάρη στην έγκαιρη παρέμβαση των υπευθύνων της οδού και της αστυνομίας, το περιστατικό έληξε χωρίς να σημειωθεί κάποιος τραυματισμός ή σύγκρουση.
*Mε πληροφορίες από epiruspost.gr

Ακολουθήστε το 7meres.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Άρτα – Περιφερειακή Οδός | 26813 06897
Πρέβεζα – Μπαχούμη 11 | 26820 89799