Αρχική » ΤΟ ΚΕΝΤΡΙ » Ήπειρος: Απόπειρα ανθρωποκτονίας – H καταγγελία

Ήπειρος: Απόπειρα ανθρωποκτονίας – H καταγγελία

Κοινoποίηση:

Κρατούμενος των φυλακών Σταυρακίου καταγγέλλει απόπειρα εναντίον του από άλλους κρατούμενους στο σωφρονιστικό ίδρυμα.

Η καταγγελία έγινε στο epiruspost και είναι επώνυμη, ωστόσο τα πλήρη στοιχεία του κρατούμενου δεν δημοσιεύονται για ευνόητους λόγους. Ο ίδιος εκτίει ποινή κάθειρξης 12 ετών και έχει αποφασίσει στο διάστημα αυτό να ολοκληρώσει τις σπουδές του κάτι που το κάνει με συνέπεια.

Όπως καταγγέλλει πριν από πέντε ημέρες δέχθηκε επίθεση από ομάδα αλλοδαπών ποινικών με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του και την μεταφορά στο Νοσοκομείο.

Το epiruspost επιβεβαίωσε πως όντως ο συγκεκριμένος άνθρωπος μεταφέρθηκε στο Χατζηκώστα και μάλιστα η μεταγωγή έγινε κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και με την παρουσία ισχυρών δυνάμεων της αστυνομίας.

Ο ίδιος έχει προχωρήσει σε μήνυση σε βάρος  δύο κρατουμένων καθώς εκτιμά ότι απώτερος στόχος ήταν η δολοφονία του ενώ αφήνει αιχμές και για ανθρώπους του σωφρονιστικού καταστήματος οι οποίοι δεν έχουν επιτρέψει μέχρι τώρα την εξέτασή του από ιατροδικαστή την οποία ζήτησε επίμονα μετά τον τραυματισμό.

Ορισμένοι από την ομάδα που επιτέθηκαν εναντίον του έχουν μεταφερθεί από άλλες φυλακές της χώρας. Είναι καταδικασμένοι σε πολυετή κάθειρξη για σειρά κακουργηματικών πράξεων.

Ακολουθήστε το 7meres.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Σας προτείνουμε:

Βρείτε μας online

Άρτα – Περιφερειακή Οδός | 26813 06897

Πρέβεζα – Σπηλιάδου & Μπάλκου | 26820 22288