Αρχική » ΕΛΛΑΔΑ » Ήπειρος: Έψησαν επί τόπου τα ψάρια που έκλεψαν – Αναστάτωση στους κατοίκους

Ήπειρος: Έψησαν επί τόπου τα ψάρια που έκλεψαν – Αναστάτωση στους κατοίκους

Κοινoποίηση:

Οι απανωτές κλοπές και διαρρήξεις στο Δίστρατο στα Γιάννενα, έχουν προκαλέσει ανησυχία στους κατοίκους. Σε ένα από τα περιστατικά οι δράστες έψησαν και έφαγαν τα ψάρια που έκλεψαν…

Οι δράστες που παραμένουν άφαντοι μπήκαν σε ιχθυοτροφείο στα Γιάννενα, έβγαλαν τα ψάρια από τις δεξαμενές και αφού τα έψησαν, τα έφαγαν. Το χτύπημα στο Δίστρατο Ιωαννίνων ήρθε να προστεθεί σε μια σειρά από άλλα το τελευταίο διάστημα, που έχουν προκαλέσει αναστάτωση. Οι κάτοικοι του χωριού δηλώνουν απροστάτευτοι. Βλέπουν την εγκληματικότητα να αυξάνεται κοντά στα σπίτια τους και ζητούν ενίσχυση της αστυνομικής παρουσίας.

Το Δίστρατο στα Γιάννενα βιώνει αυτήν την περίοδο μια κατάσταση αναταραχής ως αποτέλεσμα δύο περιστατικών διάρρηξης. Θεωρείται ότι το ίδιο άτομο ή ομάδα ατόμων ευθύνεται και για τα δύο περιστατικά. Στο στόχαστρο μπήκε μια κατοικία στο χωριό και ένα λειτουργικό ιχθυοτροφείο.

Στο ιχθυοτροφείο έβγαλαν τα ψάρια από τις δεξαμενές και χρησιμοποίησαν τους πρόσθετους χώρους εντός της εγκατάστασης για να τα ψήσουν και να τα φάνε επί τόπου.

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής στο epiruspost.gr, οι κλοπές συνεχίστηκαν στο γειτονικό χωριό Σμίξη Γρεβενών.

Ανησυχώντας για το ενδεχόμενο επαναλαμβανόμενων κλοπών, οι κάτοικοι του Διστράτου καλούν την αστυνομία να αυξήσει την παρουσία της στο χωριό, ιδιαίτερα τις απογευματινές ώρες, ως απάντηση στους νεοφερμένους που εγκαθίστανται στη γύρω περιοχή.

Ακολουθήστε το 7meres.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Σας προτείνουμε:

Βρείτε μας online

Άρτα – Περιφερειακή Οδός | 26813 06897

Πρέβεζα – Σπηλιάδου & Μπάλκου | 26820 22288