Ήπειρος: Μεθυσμένος οδηγούσε για 30 χιλιόμετρα στο αντίθετο ρεύμα

Κοινoποίηση:

Αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη βρίσκεται ένας οδηγός, ο οποίος συνελήφθη να κινείται για χιλιόμετρα στο αντίθετο ρεύμα της Εγνατία Οδού, ενώ μάλιστα, ήταν μεθυσμένος.

Το περιστατικό σημειώθηκε χθες, Καθαρά Δευτέρα (03.03.25). Ο 35χρονος έγινε αντιληπτός από αστυνομικούς να οδηγεί στο αντίθετο ρεύμα της Εγνατίου Οδού στο ύψος της Ηγουμενίτσας.

Μάλιστα, ο οδηγός αφού αγνόησε το σήμα των αστυνομικών συνέχισε την επικίνδυνη διαδρομή του, σύμφωνα με το epiruspost.

Ο 35χρονος φέρεται να οδηγούσε ανάποδα στον αυτοκινητόδρομο από το Ελευθεροχώρι μέχρι και το λιμάνι Ηγουμενίτσας, όπου και ακινητοποιήθηκε από τους αστυνομικούς, μία απόσταση περίπου 30 χιλιομέτρων.

Ο οδηγός υποβλήθηκε σε αλκοτέστ με τα αποτελέσματα να δείχνουν ότι είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.

Ακολουθήστε το 7meres.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Ροή Ειδήσεων

Βρείτε μας online

Our Brands

Αποκλειστική συνεργασία με τον
Περιφεριακό Τηλεοπτικό Σταθμό

Άρτα – Περιφερειακή Οδός | 26813 06897

Πρέβεζα – Μπαχούμη 11 | 26820 89799