Αρχική » ΗΠΕΙΡΟΣ » Ήπειρος: Oι ολοκληρωμένοι εμβολιασμοί σε Άρτα, Πρέβεζα, Γιάννενα

Ήπειρος: Oι ολοκληρωμένοι εμβολιασμοί σε Άρτα, Πρέβεζα, Γιάννενα

Κοινoποίηση:

Δύο από τους τέσσερις νομούς της Ηπείρου έχουν σπάσει το φράγμα του 50% σε ολοκληρωμένους εμβολιασμούς σύμφωνα με τα στοιχεία που αφορούν στον μόνιμο πληθυσμό που διαμένει στις περιφερειακές ενότητες.

Οι Νομοί είναι η Θεσπρωτία και η Πρέβεζα ενώ Γιάννινα και Άρτα παραμένουν κάτω του 50% στην εμβολιαστική κάλυψη.

Στην Περιφερειακή Ενότητα Ιωαννίνων η εμβολιαστική κάλυψη με μία δόση φτάνει στο 48,56% και οι ολοκληρωμένοι εμβολιασμοί του μόνιμου πληθυσμού στο 45,2%.

Στην Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας οι εμβολιασμοί πρώτης δόσης για τον μόνιμο πληθυσμό ανέρχονται στο 62,3% και οι ολοκληρωμένοι εμβολιασμοί στο 58,8%.

Στην Περιφερειακή Ενότητα Άρτας η εμβολιαστική κάλυψη με την πρώτη δόση ανέρχεται στο 51,4% και οι ολοκληρωμένοι εμβολιασμοί φτάνουν στο 47,4%.

Στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας φαίνεται ότι το τελευταίο διάστημα οι εμβολιασμοί έχουν ανεβάσει ρυθμούς. Έτσι η εμβολιαστική κάλυψη με την πρώτη δόση ανέρχεται στο 60,9% και οι ολοκληρωμένοι εμβολιασμοί στο 56,6%.

Η γενική εικόνα είναι ότι οι εμβολιασμοί τον Αύγουστο έχουν μειωθεί σημαντικά και απομένει να φανεί αν αυτό οφείλεται μόνο στην έξοδο και τις διακοπές.

Ακολουθήστε το 7meres.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Σας προτείνουμε:

Βρείτε μας online

Άρτα – Περιφερειακή Οδός | 26813 06897

Πρέβεζα – Σπηλιάδου & Μπάλκου | 26820 22288