Αρχική » ΗΠΕΙΡΟΣ » Ήπειρος: Πανικός σε ξενάγηση τηλεοπτικού συνεργείου της εκπομπής του Νίκου Μάνεση – Eκπυρσοκρότησε όπλο

Ήπειρος: Πανικός σε ξενάγηση τηλεοπτικού συνεργείου της εκπομπής του Νίκου Μάνεση – Eκπυρσοκρότησε όπλο

Κοινoποίηση:

Παραλίγο και θα κατέληγε σε τραγωδία η ξενάγηση τηλεοπτικού συνεργείου και συγκεκριμένα της εκπομπής του Νίκου Μάνεση, στην περιοχή του παλιού νερόμυλου Παλαιοπύργου στον Δήμο Πωγωνίου Νομού Ιωαννίνων.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με πληροφορίες του epirusgate.gr , από κατοίκους της περιοχής , όλα έγιναν όταν ο 33χρονος Εντεταλμένος σε θέματα τουρισμού Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Πωγωνίου, στρατιωτικός στο επάγγελμα, ξεναγούσε το τηλεοπτικό συνεργείο της εκπομπής , δέχτηκε πυροβολισμό από 65χρονο της ίδιας παρέας , με καραμπίνα που έφερε μαζί του και κατείχε νόμιμα , με σκοπό να κυνηγήσει στην περιοχή, καθώς ήταν το αγαπημένο του χόμπι.

Σύμφωνα όμως με τις ίδιες πληροφορίες , η καραμπίνα εκπυρσοκρότησε καθώς γλίστρησε όπως την κρατούσε ανά χείρας, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ευτυχώς ελαφρά ο Δημοτικός Σύμβουλος , ο οποίος αμέριμνος πραγματοποιούσε το έργο της ξενάγησης. Αμέσως διακομίσθηκε στο Κέντρο Υγείας Δελβινακίου για της πρώτες βοήθειες , όπου και οι γιατροί του φρόντισαν τα ελαφρά τραύματα σε χέρι και πόδι.

Το ατύχημα θα μπορούσε να μετατραπεί σε πραγματική τραγωδία, η τύχη όμως ήταν με το μέρος του Δημοτικού Συμβούλου και σύμφωνα με όλα τα στοιχειά δεν υπήρχε πρόθεση.

Ακολουθήστε το 7meres.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Σας προτείνουμε:

Βρείτε μας online

Άρτα – Περιφερειακή Οδός | 26813 06897

Πρέβεζα – Σπηλιάδου & Μπάλκου | 26820 22288