Ειδήσεις από την Ήπειρο - Δυτική Ελλάδα

Ήπειρος: Πυρκαγιά σε νταλίκα στην Εγνατία Οδό – Έκλεισαν και τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας

Κοινoποίηση:

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής, λίγο μετά τις 4 π.μ., σε νταλίκα με ξένες πινακίδες κυκλοφορίας, στο 51ο χιλιόμετρο της Εγνατίας Οδού, στο ρεύμα με κατεύθυνση προς Ιωάννινα.

Όπως αναφέρει το epirusgate, στο σημείο κινητοποιήθηκαν άμεσα πέντε υδροφόρα οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, τα οποία επιχείρησαν για την κατάσβεση της φωτιάς. Η καρότσα του οχήματος, η οποία καιγόταν κατά την άφιξη των πυροσβεστικών δυνάμεων, καταστράφηκε ολοσχερώς, όπως και το εμπόρευμά της. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η νταλίκα μετέφερε ρούχα, ωστόσο η κατάσβεση δεν είχε ολοκληρωθεί μέχρι νωρίς το πρωί, ώστε να υπάρξει πλήρης επιβεβαίωση για το φορτίο.

Ο αλλοδαπός οδηγός της νταλίκας πρόλαβε να βγει εγκαίρως από το όχημα και να διαχωρίσει τον τράκτορα από την καρότσα, η οποία είχε τυλιχθεί στις φλόγες.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της κατάσβεσης, και τα δύο ρεύματα της Εγνατίας Οδού παρέμειναν κλειστά, με αποτέλεσμα τη διακοπή της κυκλοφορίας στο σημείο.

Ακολουθήστε το 7meres.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Βρείτε μας online

Άρτα – Περιφερειακή Οδός | 26813 06897

Πρέβεζα – Μπαχούμη 11 | 26820 89799