Καιρός: Ισχυρές βροχές, καταιγίδες και χαλάζι τις επόμενες ώρες – Έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ

Κοινoποίηση:

Επιδείνωση αναμένεται να παρουσιάσει ο καιρός από τις επόμενες ώρες, σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης που εξέδωσε σήμερα, Δευτέρα (11.11.24) η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, με το σκηνικό να συνθέτουν βροχές, καταιγίδες και χαλάζι.

Συγκεκριμένα, ο καιρός θα χαλάσει από σήμερα το απόγευμα με την κακοκαιρία να πλήττει μέχρι και την Τετάρτη τη δυτική κυρίως Ελλάδα, όπου προβλέπονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες.

Μάλιστα, σύμφωνα με την ΕΜΥ, τα έντονα φαινόμενα θα συνοδεύονται από μεγάλη συχνότητα κεραυνών και τοπικές χαλαζοπτώσεις.

Τα ισχυρά φαινόμενα τη Δευτέρα και την Τρίτη θα επηρεάσουν τα νησιά του Νοτίου Ιονίου, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο και την Τετάρτη όλο το Ιόνιο, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά, τη Δυτική Πελοπόννησο και πιθανόν τα δυτικά τμήματα της Θεσσαλίας.

Ακολουθήστε το 7meres.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Ροή Ειδήσεων

Βρείτε μας online

Our Brands

Αποκλειστική συνεργασία με τον
Περιφεριακό Τηλεοπτικό Σταθμό

Άρτα – Περιφερειακή Οδός | 26813 06897

Πρέβεζα – Μπαχούμη 11 | 26820 89799