Η χρεωμένη Αναγέννηση Άρτας ποδοσφαίρου και το ΔΣ που την έκανε κλειστό CLUB

Έχουμε γράψει πολλές φορές και έχουμε γίνει επικριτικοί για τον τρόπο που διοικείται η ποδοσφαιρική ομάδα της Αναγέννησης Άρτας.

Από την περσινή χρονιά, που σώθηκε από τους τρεις βαθμούς που πήρε από τον ΠΑΣ Πρέβεζα, όταν και τον κατήγγειλε στην ΈΠΟ. ΑΠΡΕΠΈΣΤΑΤΗ κίνηση για ένα ιστορικό σωματείο όπως η Αναγέννηση…

Το καλοκαίρι, έγιναν πολλά και τραγελαφικά. Γενική Συνέλευση και εκλογές με περίπου ΜΟΝΟ 50 άτομα, αλλαγές προσώπων στο διοικητικό σχήμα, παραιτήσεις, αλλαγή προπονητών λες και αλλάζει κάποιος πουκάμισα και ένα τελικό διοικητικό σχήμα που απαρτίζεται από “συγγενείς και φίλους”.

Η αδιαφάνεια λειτουργίας αλλά και οι πολλές υποσχέσεις που έμειναν στα συρτάρια των διοικούντων, είχαν ως συνέπεια να βυθίσουν την ιστορική ομάδα σε ένα τέλμα από το οποίο δύσκολα θα μπορέσει να βγει.

Ένα τέλμα, που φαίνεται να είναι από τα χειρότερα της Αναγέννησης στη μακρόχρονη ιστορία της…

Κατάφεραν, οι κύριοι και οι κυρίες του Δ.Σ, να απαξιώσουν την ομάδα, να ΜΑΣ κουνάνε και το δάχτυλο όταν αρθρογραφούσαμε για όλα τα δεινά που θα ερχόταν…

Όπως και ήρθαν!

Τώρα, που δεν βγαίνουν τα …κουκιά θυμήθηκαν να προσκαλέσουν σε κοινή συζήτηση τους φορείς και τους πολιτικούς της πόλης, για να τους πουν ότι η ομάδα είναι χρεωμένη και δύσκολα θα βγάλει τη χρονιά!

Όχι μόνο οικονομικά, αλλά και αγωνιστικά…

Για άλλη μια φορά δεν φαίνεται να ντράπηκαν να ζητήσουν ξανά χρήματα. Για άλλη μια φορά δεν είχαν την ευθιξία να παραιτηθούν, έστω και εν μέσω πρωταθλήματος.

Για ακόμη μία φορά θεωρούν ότι μόνο αυτοί δεν φταίνε και ότι τα κάνουν όλα σωστά!

Δεν είπαν όμως από που έχουν πάρει χρήματα τα χρόνια που βρίσκονται στο τιμόνι της διοίκησης, ποιος κάνει κουμάντο στα οικονομικά, πόσα ήταν τα έσοδα και πόσα τα έξοδα, πόσα χρήματα έχουν πάρει από τα εισιτήρια διαρκείας των Αρτινών πολιτών που λόγω πανδημίας πέρυσι δεν είδαν ούτε …ένα ματς.

Πόσα χρήματα τους έχει δώσει ο επιχειρηματικός κόσμος, ποσά τα οποία είναι εντελώς αδιευκρίνιστα περίπου τρία χρόνια τώρα…

Για να καταλάβετε το “ποιόν” των συγκεκριμένων, στον προηγούμενο εκτός έδρας αγώνα με τον Π.Α.Ο Βάρδα τράβηξαν βιντεάκι το οποίο κυκλοφορούσαν στο fb δείχνοντας τον τρόπο που περιποιούνται το γήπεδό τους οι γηπεδούχοι.

Ήθελαν, να ψέξουν με αυτόν τον τρόπο τον Δήμαρχο Άρτας, διότι ο αγωνιστικός χώρος του Δημοτικού Σταδίου είναι σε κακό χάλι. Σωστά, αν και δεν γνωρίζουμε τι ακριβώς έχει συμβεί!

Αλλά λίγες ημέρες, νωρίτερα, είχαν πάει και του ζήτησαν περισσότερα χρήματα από αυτά που τους είχε υποσχεθεί…

Και ο Χρήστος Τσιρογιάννης χωρίς να το διατυμπανίσει τους τα έδωσε…

Αλλά οι “κύριοι” δεν έχουν Ιερό και Όσιο…

Αυτά και θα επανέλθουμε. ΣΥΝΤΟΜΑ!

_______________________________________________________________________________________________________________________

Πωλείται η ιστορική ΙΟΝ, με εργοστάσια σε Αθήνα και Άρτα;

Πολύ κοντά στην απόκτηση της σοκολατοβιομηχανίας ΙΟΝ βρίσκεται ο κ. Σπύρος Θεοδωρόπουλος μαζί με ομάδα άλλων επιχειρηματιών.

Η σοκολατοβιομηχανία με τα γνωστά σήματα ΙΟΝ Αμυγδάλου, Σοκοφρέτα ΙΟΝ, Break κ.α. διοικείται σήμερα από την κυρία Τίνα Κωτσιοπούλου, ανηψιά του αείμνηστου ιδρυτή της σοκολατοβιομηχανίας Γιάννη Κωτσιόπουλου. Η κυρία Κωτσιοπούλου μαζί με άλλο ένα μέλος της οικογένειας συμφώνησαν να πουλήσουν έως το 75% της εταιρείας στον κ. Θεοδωρόπουλο και το γκρουπ των επιχειρηματιών που τον στηρίζουν.

Ο κ. Θεοδωρόπουλος επιβεβαιώνει με τις κινήσεις του ότι θέλει να ηγηθεί ενός μεγάλου εγχώριου όμιλου τροφίμων αφού ήδη ελέγχει την αλλαντοβιομηχανία Νίκας, συμμετέχει με 21% στη ΜΕΒΓΑΛ, διατηρεί τον έλεγχο σε μονάδα υδροπονικής ντομάτας στη Δράμα και πρόσφατα συμφώνησε να αποκτήσει πλειοψηφικό πακέτο στην εταιρεία Ελληνικοί Χυμοί.

Η απόκτηση όμως της ιστορικής ΙΟΝ είναι όντως μια μεγάλη εξαγορά. Η εταιρεία το 2020 είχε τζίρο 119 εκατ ευρώ, σύνολο ενεργητικού 145 εκατ ευρώ, κέρδη προ φόρων 11,9 εκατ ευρω, εργοστάσια σε Αθήνα και Αρτα και Σόφια και απασχολεί περίπου 950 εργαζόμενους.

Το θέμα είναι πως αν προχωρήσει το μεγάλο ντιλ να μην έχει αντίκτυπο και στους εργαζόμενους στο εργοστάσιο της Άρτας καθώς αποτελεί σημαντικό οικονομικό παράγοντα για την περιοχή…

Το θέμα θα πρέπει να το παρακολουθήσουν στενά οι φορείς του τόπου γιατί είναι πολύ σοβαρό…

____________________________________________________________________________________________________________________

“Κλείνει” τους Προέδρους ο Χρήστος Τσιρογιάννης…

Στις επόμενες Αυτοδιοικητικές εκλογές του 2023 ο νέος εκλογικός νόμος επιφυλάσσει νέα δεδομένα στους υποψήφιους Δημάρχους… Ο Χρήστος Τσιρογιάννης φαίνεται να τον έχει διαβάσει καλά για αυτό έχει ξεκινήσει από τώρα και ανακοινώνει ονόματα που θα είναι υποψήφια με την παράταξή του…

Αν το αναλύσει κάποιος θα δει ότι τα πρώτα δύο πρόσωπα είναι Πρόεδροι Κοινοτήτων…

Μία από τις νευραλγικές θέσεις υποψηφίων για την επόμενη εκλογική μάχη!

Αναφέρει στο ποστ στο fb ο Δήμαρχος Άρτας

Όλοι στην Άρτα λίγο πολύ γνωριζόμαστε. Γνωρίζουμε την πολιτική διαδρομή του καθενός από εμάς, την επαγγελματική του πορεία, τον τρόπο που πολιτεύεται στα δημόσια πράγματα. Ακριβώς, λοιπόν, επειδή γνωριζόμαστε όλοι πολύ καλά, η απόφαση του Προέδρου Χαλκιάδων Apostolis Vasilakos για την εκ νέου συμπόρευσή μας στο δημόσιο βίο της Αυτοδιοίκησης, έχει προστιθέμενη αξία.
Αποστόλη σ’ ευχαριστούμε και καλή επιτυχία το 2023!
__________________________________________________________________________________________________________________

Περικλής Μίγδος – Ώρα ευθύνης…Απόδειξη αγάπης του τόπου

Καθοριστική η εβδομάδα που διανύουμε για τον Δήμο Γεωργίου Καραϊσκάκη μιας και ολοκληρώνεται η απογραφή πληθυσμού την Παρασκευή αναφέρει ο Δήμαρχος Περικλής Μίγδος!
“Κάνω έκκληση στους δημότες που δεν έχουν απογραφεί και στους δημότες που γνωρίζουν άτομα που δεν έχουν απογραφεί να επικοινωνήσουν άμεσα ( έως Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου) με τα εξής τηλέφωνα:
2681360819 – 6947825443 Σπύρος Φλούδας υπεύθυνος απογραφής – Δημοτικός υπάλληλος.
6979482040 – 6974067242 Δήμαρχος.
Η απογραφή του πληθυσμού του Δήμου μας βρίσκεται σε οριακό σημείο και θα παίξει καταλυτικό ρόλο ακόμη και η προσθήκη (1) ενός ατόμου” τονίζει. Είναι γνωστό ότι ο Δήμος Γεωργίου Καραϊσκάκη είναι από τους γηραιότερους στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη οπότε ο Δήμαρχος καλά κάνει και ανησυχεί διότι βλέπει τη συρρίκνωση να έρχεται. Και μετά το σίγουρο είναι ότι δεν θα μιλάμε για Δήμο αλλά για Κοινότητα!
________________________________________________________________________________________________________________________

“ΑΓΡΟΤΗΣ” διαμαρτυρόμενος ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΜΕ 80.000 – 100.000 ευρώ αυτοκίνητο

Είναι προσωπικό θέμα του καθενός τα χρήματα που βγάζει από τη δουλειά του. Και αν βγάζει πολλά, μαγκιά του και μπράβο του… Αλλά κύριε μου, όταν κυκλοφορείς με ένα τέτοιο αυτοκίνητο, δε σε παίρνει να μιλάς για βιωσιμότητα και να συμπαραστέκεσαι ως ΑΓΡΟΤΗΣ στους αγρότες που έχουν πραγματικό πρόβλημα.
Χριστός και Απόστολος όπως θα έλεγε κι ένας θρησκευόμενος…
_________________________________________________________________________________________________________________________

Καταδικάστηκαν οι γονείς που δεν έστελναν το παιδί τους στο σχολείο- Δικαστήρια και στην Άρτα

Η σύλληψη του ζευγαριού έγινε στις 11 Φεβρουαρίου 2022 και πρόκειται για ακόμη μία περίπτωση που πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης που έχει παραγγείλει και διενεργείται από το Γενάρη του 2022, η κα. Εισαγγελέας Πρωτοδικών Ρόδου

Ένοχοι κρίθηκαν σήμερα από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου, 35χρονος πατέρας και η 33χρονη σύζυγος του, οι οποίοι συνελήφθησαν και παραπέμφθηκαν σε δίκη, επειδή δεν στέλνουν το παιδί τους σχολείο, λόγω της πανδημίας.

Το δικαστήριο, επέβαλλε ποινή φυλάκισης 14 μηνών και χρηματικό πρόστιμο 3000 ευρώ (αναλυτικότερα ως προς το πρόστιμο: 100 ημερήσιες μονάδες προς 30 ευρώ την ημέρα), σε κάθε έναν από τους δύο κατηγορούμενους με τριετή αναστολή.

Η σύλληψη του ζευγαριού έγινε στις 11 Φεβρουαρίου 2022 και πρόκειται για ακόμη μία περίπτωση που πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης που έχει παραγγείλει και διενεργείται από το Γενάρη του 2022, η κα. Εισαγγελέας Πρωτοδικών Ρόδου.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το ζευγάρι δεν στέλνει το παιδί του που φοιτά στο δημοτικό, στο σχολείο του θέλοντας να το προστατεύσει από την πανδημία. Η δίκη επρόκειτο να γίνει την περασμένη Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2022 το μεσημέρι στο Μονομελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Ρόδου, αλλά τελικά και οι δύο εμπλεκόμενοι ζήτησαν και πήραν προθεσμία για σήμερα.

Στο μεταξύ σήμερα το πρωί συνελήφθη ένας ακόμη πατέρας για το ότι δεν στέλνει το παιδί του στο σχολείο, λόγω της πανδημίας, παρά το γεγονός ότι είναι υποχρεωτική η φοίτηση του.

Ο γονέας συνοδευόμενος από το συνήγορο του κ. Δήμο Μουτάφη προσήχθη ενώπιον του Μονομελούς Αυτόφωρου Πλημμελειοδικείου Ρόδου όπου ζήτησε και πήρε προθεσμία και έτσι η υπόθεση θα εκδικαστεί την προσεχή Πέμπτη (17 Φεβρουαρίου).

Ο πατέρας αφέθηκε ελεύθερος.

Και στην Άρτα υπάρχουν αντίστοιχες υποθέσεις που θα συζητηθούν το επόμενο διάστημα στα Δικαστήρια…

Γονείς δεν έστελναν τα παιδιά τους στο σχολείο για μεγάλο διάστημα και καλούνται πλέον να λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη.

Η στήλη παρακολουθεί το θέμα και θα σας ενημερώσει…

 

Βρείτε μας online

Άρτα – Περιφερειακή Οδός | 26813 06897

Πρέβεζα – Σπηλιάδου & Μπάλκου | 26820 22288