ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΡΩΤΟΚΌΛΛΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΡΤΑΣ

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η δικογραφία για τις παραποιήσεις των Πρωτοκόλλων στο Δημαρχείο Άρτας.

Στο θέμα που είχε αποκαλύψει η εφημερίδα  «7ΜΕΡΕΣ» πριν από μία εβδομάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δεν επιδέχονται αμφισβήτησης κάποιοι από τους εμπλεκόμενους έχουν κληθεί από τις αρχές και ήδη τα στόματα ανοίγουν.

Από ότι φαίνεται και ακούγεται ανοίγει η ομπρέλα με τα εμπλεκόμενα πρόσωπα και οι έρευνες επικεντρώνονται σε πρώην και νυν υψηλόβαθμα και όχι μόνο στελέχη του Δήμου Άρτας.

Επειδή μιλάμε για έγγραφα και Πρωτόκολλα έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη… Πιστεύουμε ότι το μέλλον μας επιφυλάσσει πολλές και συνταρακτικές αποκαλύψεις για πρόσωπα υπεράνω υποψίας…

Εξελίξεις

Σημαντικές εξελίξεις, σύμφωνα με πληροφορίες θα έχουμε στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ στην Άρτα…

Η στήλη δεν μπορεί να αποκαλύψει περισσότερα αλλά θα σας κρατά ενήμερους

 

Ειδήσεις χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα

Δύο σημαντικές αποκαλύψεις έκανε ο Αντιδήμαρχος Δημήτρης Ευαγγέλου στο πρωινό μαγκαζίνο στο ενημερωτικό ραδιόφωνο της Άρτας 101,5 FM που παρουσιάζει ο Βαγγέλης Πήχας.

Πρώτον, ότι πρέπει να γκρεμιστεί η Κεντρική Είσοδος που χτίστηκε επί Δημαρχίας Χρήστου Τσιρογιάννη καθώς το σοβαρό αυτό θέμα, της ασφάλειας των μαθητών, έχει φτάσει μέχρι και το Υπουργείο Παιδείας…αλλά και το Συνήγορο του Πολίτη!

Δεύτερον, ότι το Μουσικό Σχολείο που τώρα στεγάζεται στα παλιά κτίρια του πρώην Δημαρχείου Φιλοθέης, πρέπει να μεταφερθεί στον ιστό της πόλης της Άρτας…

«Γίνεται προσπάθεια να εγκριθεί χώρος δίπλα στο Δικαστικό Μέγαρο ώστε να προχωρήσουμε στην ανέγερση κτιρίου», τόνισε…

Το θέμα είναι να γίνουν fast truck οι διαδικασίες και όχι μετά από 5-10 χρόνια λέει η στήλη!

Γιατί από το θέλω και πρέπει μέχρι το έγινε είναι χαώδεις η απόσταση.

Είναι κρίμα τα παιδιά να κάνουν μάθημα σε κοντέινερ, είναι κρίμα να αφιερώνουν ώρες ατελείωτες σε μαθήματα και πρόβες για να σηκώσουν το βάρος των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου και η νυν Δημοτική Αρχή από το 2014 που εκλέχθηκε πρώτη φορά να μην έχει βρει λύση για το Μουσικό Σχολείο Άρτας!

Μπορεί ο Δήμαρχος να λέει ότι τα μεγάλα έργα θέλουν όραμα και υπομονή, αλλά τα 9 χρόνια φαγούρας είναι πολλά για τη στέγαση του Μουσικού Σχολείου!

 

Ο Γιάννης Γκολομάζος και η επόμενη ημέρα

«Πρέπει μέχρι το τέλος του 2022 να έχουμε πάρει μία τελική απόφαση για το Βιομηχανικό Πάρκο» είπε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Άρτας, Γιάννης Γκολομάζος, στον Βαγγέλη Πήχα στο ενημερωτικό ραδιόφωνο της Άρτας 101,5 FM.

Ταυτόχρονα, επισήμανε «ότι η περιοχή θα πρέπει να αποφασιστεί σε συνεργασία όλων ώστε να μπορέσει επιτέλους να μπει στις ράγες δημιουργίας πριν χαθεί και αυτό το τρένο της ανάπτυξης».

Αποκάλυψε ότι πριν από λίγες ημέρες με παρέα συμβούλων από το Επιμελητήριο Άρτας επισκέφτηκαν καφενείο της Καλαμιάς για να συζητήσουν και να δουν τι κλίμα επικρατεί σε μία ενδεχόμενη οριστική απόφαση, να γίνει το Βιομηχανικό Πάρκο στην περιοχή της Φιλοθέης.

Ενώ έριξε το μπαλάκι στον Χρήστο Τσιρογιάννη, ο οποίος στην ίδια εκπομπή τον περασμένο Ιανουάριο του 2021, είχε αποκαλύψει ότι θέλει η Βιομηχανική Ζώνη να μην γίνει στα Κρεκούκια στον Αμμότοπο, αλλά στη Φιλοθέη…

Έκτοτε, πάντως, υπήρξε μεγάλη καθυστέρηση και ο Δήμαρχος έχει αθετήσει τις υποσχέσεις ότι θα λυθεί γρήγορα το θέμα της επιλογής της έκτασης…

Ο κ. Γκολομάζος, δεν απάντησε τεχνηέντως στην ερώτηση αν θα κατέβει εκ νέου υποψήφιος στις Επιμελητηριακές εκλογές του 2023 ή αν θα ασχοληθεί με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, όπου έχει ακουστεί το όνομά του…

Να προχωρήσει στην γνωμοδότηση για την Χωροθέτηση του Επιχειρηματικού Πάρκου Άρτας ζητά με επιστολή του στο Τοπικό Συμβούλιο Καλαμιάς, ο Δήμος Αρταίων

Αμέσως μετά τη συνέντευξη του Προέδρου του Επιμελητηρίου Γιάννη Γκολομάζου, στον Βαγγέλη Πήχα, ο Δήμος Άρτας απέστειλε την παρακάτω επιστολή

ΕΠΙΣΤΟΛΗ

“Επιστολή προς το Τοπικό Συμβούλιο Καλαμιάς απέστειλε ο Δήμος Αρταίων, προκειμένου να προχωρήσει το Τοπικό  Συμβούλιο σε συνεδρίαση για την χωροθέτηση του Επιχειρηματικού Πάρκου Άρτας στη θέση Λιβάδια Καλαμιάς. Επισημαίνεται ότι η απόφαση του Τοπικού Συμβουλίου θα έχει γνωμοδοτικό και όχι αποφασιστικό χαρακτήρα, είτε θετική είτε αρνητική, αλλά είναι απαραίτητη προϋπόθεση ώστε να προχωρήσει σε απόφαση και το Δημοτικό Συμβούλιο Αρταίων.

Έτσι στην επιστολή της δημοτικής αρχής, που υπογράφει ο Δήμαρχος Χρήστος Τσιρογιάννης, προτείνεται για πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου έως τις 10 Οκτωβρίου. Επίσης, προβλέπεται να προηγηθεί αναλυτική παρουσίαση των δεδομένων από τους Μελετητές που είναι εξειδικευμένοι σε θέματα Επιχειρηματικών Πάρκων σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Άρτας σε προγενέστερη συνάντηση για ενημέρωση – συζήτηση και επίλυση τυχόν προβληματισμών και ανησυχιών που υπάρχουν, ώστε το Τοπικό Συμβούλιο να έχει στην διάθεσή του όλα τα στοιχεία και να τοποθετηθεί με επιχειρήματα, δικαιολογώντας με συγκεκριμένα στοιχεία την απόφασή του.

Όπως είναι γνωστό, το Επιχειρηματικό Πάρκο είναι έργο αναπτυξιακού χαρακτήρα για ολόκληρο το Νομό Άρτας, αποτελεί  διαχρονικό αίτημα της τοπικής επιχειρηματικότητας και της τοπικής κοινωνίας και αν χωροθετηθεί σωστά τότε οι ευκαιρίες οικονομικής ανάπτυξης είναι δεδομένες.

Για αυτούς τους λόγους άλλωστε η Δημοτική Αρχή εγκρίνει το πόρισμα της μελέτης, σύμφωνα με το οποίο η δημοτική έκταση στα «Λιβάδια» Καλαμιάς είναι η καταλληλότερη για χωροθέτηση, αφού συγκεντρώνει την υψηλότερη βαθμολογία κριτηρίων”.

 

«Επιστέφει ο Χρήστος Παπάζογλου»

Την υποψηφιότητά του προανήγγειλε για τις  εκλογές του Επιμελητηρίου που θα γίνουν –αν τηρηθούν οι δεσμεύσεις- το Δεκέμβριο του 2023 ο Χρήστος Παπάζογλου…

«Πράγματι, ξεκινώ τη δράση μου με στόχο την εκλογή μου στη θέση του προέδρου του Επιμελητηρίου Άρτας…. Στη λήψη της απόφασης είναι αλήθεια ότι συντέλεσαν αρκετοί επιχειρηματίες του νομού που με παρότρυναν να επιστρέψω στο Επιμελητήριο, ειδικά σε αυτή την κρίσιμη συγκυρία για την τοπική οικονομία και επιχειρηματικότητα. Ο νομός, ο Δήμος, η πόλη φθίνουν σε όλα τα επίπεδα όταν την ίδια στιγμή δίπλα μας η άλλη Ήπειρος αναπτύσσεται, ακμάζει, ευημερεί…» αναφέρει ο Χρήστος Παπάζογλου.

Το θέμα είναι Χρήστο ότι χρειάζεται συλλογική δουλειά για να βγει  ο νομός και ο Δήμος από το τέλμα…

Διότι, σε ευημερία έχει πάνω από 20ετία να βρεθεί η Άρτα!

 

Παρών δηλώνει ο Κώστας Παπασιώζος για τις Αυτοδιοικητικές Εκλογές

O υποψήφιος δήμαρχος Νικ. Σκουφά, Κώστας Παπασιώζος, παρουσίασε τους  υποψήφιους συμβούλους του συνδυασμού του «Μαζί μπορούμε!»

Όπως γράφει η καθημερινή εφημερίδα της Άρτας «ΗΧΩ ΤΗΣ ΑΡΤΑΣ» στη στήλη «Επισημάνσεις» ο πρώην Βουλευτής επιστρέφει δυναμικά στην πολιτική σκηνή

«Την ουσιαστική έναρξη της προεκλογικής περιόδου, έκανε προχθές με τη δυναμική, όσο και αποκαλυπτική παρουσία στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Νικολάου Σκουφά, ο Κώστας Παπασιώζος, με τον αυστηρό έλεγχο των προθέσεων της Δημοτικής Αρχής να παραχωρήσει την Κόπραινα σε ιδιώτες για κατασκευή μαρίνας πολυτελών σκάφων, κότερων κ.λ.π.
Τα στοιχεία που παρουσίασε, δρομολόγησαν στην αρνητική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που δικαίωσαν την κίνηση του Κώστα Παπασιώζου.
Ο Κώστας Παπασιώζος, θα είναι ξανά υποψήφιος Δήμαρχος στο Δήμο Ν. Σκουφά και πλέον πιστεύει ότι οι δυνατότητες του Δήμου δεν έχουν αξιοποιηθεί προς όφελος των δημοτών και ειδικά του αγροτικού πληθυσμού» αναφέρει.

*** Το ” ΚΕΝΤΡΙ ” ρίχνει ο Βαγγέλης Πήχας

 

Βρείτε μας online

Άρτα – Περιφερειακή Οδός | 26813 06897

Πρέβεζα – Σπηλιάδου & Μπάλκου | 26820 22288