“Αν δεν φας Δράκο, Δράκος δε γίνεσαι”…

Παροιμίες και άλλα παραμύθια…

Η  παροιμία δηλώνει ότι μόνο αν νικήσεις έναν ισχυρό αντίπαλο τότε γίνεσαι και ο ίδιος ισχυρός!

Αίσθηση προκαλεί τις τελευταίες ημέρες η διαρροή περί ενδιαφέροντος του Οδυσσέα Δράκου για το Δήμο Αρταίων ο οποίος φέρεται να έχει αποκτήσει υποστηρικτές για να θέσει υποψηφιότητα ως Δήμαρχος.

Σίγουρα, πρόκειται περί ενός ικανότατου και επιτυχημένου προσώπου της κοινωνίας μας τόσο σε κοινωνικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Και μπορεί, να έχει δείξει την  ικανότητα του στο κοουτσάρισμα,  οδηγώντας τον Καραΐσκάκη Άρτας στα σαλόνια της Σούπερ Λιγκ 2,  όμως, εδώ δε μιλάμε για ποδοσφαιρικό αγώνα που μπορεί η αλλαγή να κάνει τη διαφορά αλλά για μαραθώνιο αντοχής στον πολιτικό στίβο.

Ο έμπειρος και στα Αυτοδιοικητικά Οδυσσέας Δράκος – που έχει διατελέσει Δήμαρχος για δύο τετραετίες – φέρεται μέχρι στιγμής να διαψεύδει τα σενάρια περί καθόδου του, δηλώνοντας ό,τι τον τιμά το ενδιαφέρον φίλων και γνωστών, που τον παροτρύνουν να ασχοληθεί.

Είναι σίγουρο, ότι θα υπάρξουν εξελίξεις στα Δημαρχιακά της Άρτας, ωστόσο σύμφωνα με την παροιμία μας σήμερα που μιλάμε το ρόλο του  “Δράκου” έχει ο Τσιρογιάννης.

Ο Δράκος της πραγματικότητας και ο “Δράκος” της παροιμίας μας θα βρεθούν τελικά αντιμέτωποι;

Το “ΚΕΝΤΡΙ” είναι αισιόδοξο ότι το παραμύθι τελικά θα βγάλει …Δράκο. Με ή χωρίς εισαγωγικά! _________________________________________________________________________________________________________

Η Aνάπλαση και η αναβάθμιση του χώρου της εισόδου του Κάστρου αλλάζει την εικόνα της πόλης

Μπορεί να είναι εικόνα κάστρο και εξωτερικοί χώροι
Σοβαρή η τοποθέτηση του Βασίλη Γκανιάτσα στο fb για τη νέα εικόνα που αρχίζει να παρουσιάζει με τα νέα έργα η πόλη…
” Aνάπλαση και αναβάθμιση χώρου εισόδου Κάστρου στο ρολόι από τον Δήμο Aρταίων. Εξαιρετική εργασία και μπράβο στον δήμαρχο και τους συνεργάτες του. Πρέπει όμως να συμβάλουμε και εμείς ως υπεύθυνοι πολίτες να μην το ξανακάνουμε πάρκινγκ που το είχαμε χρόνια τώρα. Να συνηθίσουμε να παρκάρουμε στο μεγάλο πάρκινγκ δίπλα από το εκθεσιακό κέντρο έχει και σκιά. Από εκεί αφήνοντας τα αυτοκίνητά μας μέχρι το κέντρο της πόλης η διαδρομή είναι μόνο τέσσερα με πέντε λεπτά της ώρας
Βασίλης Γκανιατσας
Φωτογράφος κινηματογραφιστής”
________________________________________________________________________________________________________________

Ωριμάζει η σχέση Δημάρχου και Διοικητή Νοσοκομείου

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος
“Επίσκεψη του Διοικητή του Νοσοκομείου Άρτας Ευάγγελος Ντάκουλας, στην Δημοτική μας Πινακοθήκη και στην έκθεση των έργων του Γιάννη Μόραλη”.
Αυτό αναφέρει στο fb ο Χρήστος Τσιρογιάννης και αυτό που διαφαίνεται από αυτή τη σχέση είναι ό,τι ο Δήμαρχος έχει πλέον δυνατά ερείσματα στο Νοσοκομείο της πόλης.
Μάλιστα, έχει πρωτοστατήσει και σε δωρεές αλλά και σε οργάνωση δράσεων με το Δήμο Άρτας…
Πάντα, για το καλό και την ανάπτυξη του Νοσοκομείου…
________________________________________________________________________________________________________________

Δημιουργείτε Σύλλογος Ξενοδόχων Άρτας με υποστήριξη από τα Γιάννινα…

Μπορεί να είναι εικόνα 11 άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος
Οι ξενοδόχοι, οι ιδιοκτήτες καταλυμάτων και ενοικιαζόμενων δωματίων Νομού Άρτας, ενώνουν τις δυνάμεις τους και ετοιμάζονται να δημιουργήσουν μια μεγάλη, ενιαία, Ένωση Ξενοδόχων – Καταλυμάτων, στην Άρτα.
Αυτή η νέα προσπάθεια μόνο θετικά αποτελέσματα θα δώσει σε όλους στους επαγγελματίες. Μια οργανωμένη ένωση που πρέπει να ισχυροποιηθεί ακόμη περισσότερο με όλους τους ξενοδόχους και ιδιοκτήτες καταλυμάτων και ενοικιαζόμενων δωματίων ενωμένους, για να αποκτήσει τη δύναμη και την αίγλη που της αναλογεί και της αξίζει, ώστε να αποκτήσουν οι επαγγελματίες του χώρου ενιαία φωνή και μεγαλύτερη δύναμη, με στόχο την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής μας.
Ο Τσιρογιάννης παρότι δεν είναι στη φωτογραφία, πήρε την πρωτοβουλία να υλοποιηθεί αυτό το ραντεβού καθώς έχει ιδιαίτερη σχέση με τον Στάθη Σιούτη, τον Πρόεδρο των Ξενοδόχων Ιωαννίνων.
Πάντως, η ιδέα γεννήθηκε  από τον γνωστό Λογιστή, Βασίλη Μαγκούτη, ο οποίος ήταν και ο εμπνευστής της προσπάθειας που παίρνει σάρκα και οστά…
Καλό θα είναι οι επικριτές και κριτές των πάντων να έχουν δράσει και όχι να σχολιάζουν από τις καρέκλες τους… Για όλα!

Βρείτε μας online

Άρτα – Περιφερειακή Οδός | 26813 06897

Πρέβεζα – Σπηλιάδου & Μπάλκου | 26820 22288