Αρχική » ΠΡΕΒΕΖΑ » Με άρωμα Πρέβεζας στο MEGA Channel και στην εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο»

Με άρωμα Πρέβεζας στο MEGA Channel και στην εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο»

Κοινoποίηση:

Είναι η εποχή που η Πρέβεζα ντύνεται καλοκαιρινά για να υποδεχθεί τους μελλοντικούς της επισκέπτες.

Το καλοκαίρι στην Πρέβεζα ήρθε πολύ νωρίτερα από κάθε άλλη φορά!!!

Η Πρέβεζα είναι ένας Νομός ιδιαίτερος, μοναδικός που όταν τον επισκεφθεί κάποιος τον Μαγεύει τον Κερδίζει και μετά ο επισκέπτης γίνεται ο διαφημιστής του.

Η Πρέβεζα έχει να δώσει…..

Το Σάββατο 13 Απριλίου 2024 έγινε ζωντανή σύνδεση από την Μαγευτική παραλία του Ιονίου και συγκεκριμένα του Μύτικα της Πρέβεζας στην πρωινή Ενημερωτική εκπομπή MEGA Σαββατοκύριακο” με τους δημοσιογράφους και παρουσιαστές της εκπομπής Ντίνο Σιωμόπουλο και την Στέλλα Γκαντώνα.

Στην εκπομπή φιλοξενήθηκε ο εκπρόσωπος των ξενοδοχείων του Νομού της Πρέβεζας και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων (ΠΟΞ) Χαλκίδης Πολύκαρπος όπου και συζήτησε με τους δημοσιογράφους για τις ομορφιές του Νομού της Πρέβεζας και τόνισε στους τηλεθεατές πως για φέτος θα πρέπει να “ψηφίσουν” για τις διακοπές τους τον Νομό της Πρέβεζας.

Ένας Νομός με Ιδιαίτερο Φυσικό Κάλλος, Μαγευτικές παραλίες με καταγάλανα νερά, Απίθανους Αρχαιολογικούς χώρους, Ιστορικά Μνημεία και Κάστρα, πολύγευστη γαστρονομία, σπάνια χλωρίδα και πανίδα στον ιδιαίτερο υδροβιότοπο του Αμβρακικού, με δροσερά ποτάμια και πεντακάθαρες λίμνες.

Ο εκπρόσωπος της Πρέβεζας έκανε επίσης αναφορά για το κάκιστο παραλιακό οδικό δίκτυο Πρέβεζας – Ηγουμενίτσας που το συγκεκριμένο είναι πρόβλημα δύο Περιφερειών και τριών Νομών, Περιφέρειας Ηπείρου, Περιφέρειας Ιονίων Νήσων και Νομών Πρεβέζης, Θεσπρωτίας και Κέρκυρας γιατί όλοι οι παραπάνω Νομοί, εξυπηρετούνται από το συγκεκριμένο οδικό δίκτυο.

Εδώ θα πρέπει οι δύο Περιφέρειες να ενώσουν τις δυνάμεις τους και από κοινού με ένα έγγραφο προς το Υπουργείο Υποδομών να ζητήσουν μελέτη για νέο ασφαλή αυτοκινητόδρομο Πρέβεζας – Ηγουμενίτσας για την ασφάλεια τόσο των μόνιμων κατοίκων αλλά και των επισκεπτών.

Καλή είναι η προβολή και η διαφήμιση αλλά χωρίς υποδομές όλο αυτό λειτουργεί αρνητικά…

Δυστυχώς η Πρέβεζα σε ζητήματα και θέματα υποδομών έχει μείνει στην δεκαετία του ‘70. Ειναι κρίμα που ένας τόσο ιδιαίτερος και όμορφος Νομός δεν έχει την πολιτική υποστήριξη που του αρμόζει για να αλλάξουν τις υποδομές, τουλάχιστον τα τελευταία 50 χρόνια.

Ακολουθήστε το 7meres.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Σας προτείνουμε:

Βρείτε μας online

Άρτα – Περιφερειακή Οδός | 26813 06897

Πρέβεζα – Σπηλιάδου & Μπάλκου | 26820 22288