Αρχική » ΑΘΛΗΤΙΚΑ » Με επιτυχία το τουρνουά βόλεϊ ακαδημιών που διοργάνωσε ο Φιλαθλητικός Πρέβεζας

Με επιτυχία το τουρνουά βόλεϊ ακαδημιών που διοργάνωσε ο Φιλαθλητικός Πρέβεζας

Κοινoποίηση:
Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το μεγάλο τουρνουά βόλεϊ ακαδημιών και αγώνων αναπτυξιακών ομάδων που διοργάνωσε ο ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ Γ Σ ΠΡΕΒΕΖΑΣ.
Μπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα, άτομα που παίζουν μπάσκετ, άτομα που παίζουν βόλεϊ και κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα 11 άτομα, άτομα που παίζουν βόλεϊ και κείμενο
Την πρώτη μέρα συναντήθηκαν οι ακαδημίες των ΕΛΠΙΔΩΝ ΛΕΥΚΑΔΑΣ , ΑΤΛΑΝΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ και ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΠΡΕΒΕΖΑΣ σε μια μεγάλη γιορτή χαράς και παιχνιδιού.
Περισσότερα από 100 παιδιά έπαιξαν για περισσότερες από τρεις ώρες μεταξύ τους χωρίς αντιπαλότητα με κέρδος το χαμόγελο και την ευχαρίστηση της συμμετοχής.
Τις επόμενες τρεις ημέρες με τη συμμετοχή της ομάδας ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ ΠΕΥΚΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ και των παραπάνω γειτονικών ομάδων διεξήχθηκαν αγώνες αναπτυξιακών τμημάτων κατηγορίας Κ18 (κορασίδων) και Κ16 (πανκορασίδων).
Το τουρνουά και οι αγώνες αποτέλεσαν μια εξαιρετική ευκαιρία για τις νεαρές αθλήτριες να αναπτύξουν τις δεξιότητες τους, να αποκτήσουν εμπειρία, να ενισχύσουν το πνεύμα ομαδικότητας, αθλητικής αλληλεγγύης και κυρίως φιλίας μεταξύ των αθλητριών όλων των ομάδων
Μπορεί να είναι εικόνα 9 άτομα, άτομα που παίζουν βόλεϊ και κείμενο
Το ΔΣ του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ευχαριστεί όλους όσους συνέδραμαν με το τρόπο τους για την ομαλή διεξαγωγή του τουρνουά και των αγώνων :
Το ΔΗΜΟ ΠΡΕΒΕΖΑΣ για τη παραχώρηση του ΔΑΚ και το τμήμα Αθλητισμού και Πολιτισμού με τους υπαλλήλους του για το συντονισμό τη καθαριότητα και την άριστη εικόνα του κλειστού γυμναστηρίου.
Τα φιλοξενούμενα σωματεία, τους προπονητές και τους συνοδούς τους που βοήθησαν και διευκόλυναν στη διεξαγωγή όλων των εκδηλώσεων
Μπορεί να είναι εικόνα 11 άτομα, άτομα που παίζουν βόλεϊ και κείμενο
Τους χορηγούς :
ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΣΥΡΡΑΚΟ
ΦΡΟΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΠΕ ΚΟΝΤΟΜΙΧΗΣ
FOOD MARKET AB ΑΦΟΙ ΛΙΟΝΤΟΥ ΟΕ
FORME ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΦΑΙΔΩΝΑΣ
POLIS MARKET
ΠΟΤΟΠΟΙΙΑ Ε Α Μ ΡΟΥΜΠΟΥ ΟΕ
MY MARKET
CITY KIOSK
για τη προσφορά χυμών, κρουασάν, φρούτων , εμφιαλωμένων νερών και γαλακτοκομικών προϊόντων
«Με την εμπειρία και τη μεγάλη ικανοποίηση που αποκτήσαμε από τη διοργάνωση αυτών των εκδηλώσεων η ομάδα μας υπόσχεται τη καθιέρωση των συγκεκριμένων αγώνων σε ετήσια βάση με τη συμμετοχή περισσότερων σωματείων από τη περιοχή μας αλλά και την υπόλοιπη Ελλάδα» αναφέρει σχετικό δελτίο τύπου του Φιλαθλητικού.

Ακολουθήστε το 7meres.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Σας προτείνουμε:

Βρείτε μας online

Άρτα – Περιφερειακή Οδός | 26813 06897

Πρέβεζα – Σπηλιάδου & Μπάλκου | 26820 22288