Αρχική » ΕΛΛΑΔΑ » Μεσολόγγι: Ανατρεπτικό σενάριο στην εξαφάνιση του 31χρονου – Θρίλερ με την εμπλοκή κι άλλων ατόμων

Μεσολόγγι: Ανατρεπτικό σενάριο στην εξαφάνιση του 31χρονου – Θρίλερ με την εμπλοκή κι άλλων ατόμων

Κοινoποίηση:

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει την εξαφάνιση του 31χρονου Μπάμπη στο Μεσολόγγι, με όλα τα σενάρια να είναι ανοιχτά. Το τελευταίο στίγμα του 31χρονου εντοπίζεται την προηγούμενη Πέμπτη και ο τελευταίος άνθρωπος που τον είδε εν ζωή, είναι ο κρεοπώλης, ο οποίος βρίσκεται στο κάδρο των Αρχών από την πρώτη κιόλας στιγμή.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του έχουν αποβεί άκαρπες, αλλά θα συνεχιστούν και σήμερα τόσο κοντά στο σημείο, όπου άφησε – όπως υποστηρίζει – τον 31χρονο ο κρεοπώλης, όσο και στην ευρύτερη περιοχή του Μεσολογγίου.

Η υπόθεση φαίνεται να οδηγείται σε αδιέξοδο με την τύχη του νεαρού άνδρα να αποτελεί μυστήριο. Αυτός ήταν και ο λόγος που ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας έστειλε στο Μεσολόγγι κλιμάκιο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, όπως και του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής.

Αν και όπως αναφέρθηκε παραπάνω, όλα τα σενάρια είναι πιθανά, ωστόσο το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειες ενισχύεται κάθε μέρα που περνά.

«Δεν μπορούμε να είμαστε κατηγορηματικοί ότι πρόκειται για έγκλημα όσο είναι αγνοούμενος ο 31χρονος, αλλά είναι και ανοιχτές κάποιες άλλες εκδοχές, όπως π.χ. να έπαθε έμφραγμα ή να συνέτρεξε κάποιος άλλος αιφνίδιος λόγος…», ανέφερε στην εφημερίδα Πελοπόννησος πηγή από τις Αρχές ασφαλείας του Μεσολογγίου.

Την ίδια ώρα, ο 50χρονος κρεοπώλης υποστηρίζει πως δεν γνωρίζει πού βρίσκεται ο Μπαμπης.

Πηγές της εφημερίδας αναφέρουν ότι σε μια από τις καταθέσεις του ο κρεοπώλης αποκάλυψε ότι «κάτι έκαναν» μέσα στο αυτοκίνητο οι δυο άνδρες, που εξετάζεται ως ένα πιθανό, σοβαρό συμβάν, το οποίο μπορεί να έχει «ανατρεπτική» διάσταση στην υπόθεση. Αν ισχύουν τα όσα υποστήριξε ο κρεοπώλης, θα φανεί, εφόσον είναι νεκρός ο 31χρονος Μπάμπης, μόλις ολοκληρωθούν οι τοξικολογικές εξετάσεις.

Ακολουθήστε το 7meres.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Σας προτείνουμε:

Βρείτε μας online

Άρτα – Περιφερειακή Οδός | 26813 06897

Πρέβεζα – Σπηλιάδου & Μπάλκου | 26820 22288