Αρχική » ΕΛΛΑΔΑ » Μεσολόγγι: «Πιθανότατα το πτώμα του Μπάμπη να έχει τεμαχιστεί»

Μεσολόγγι: «Πιθανότατα το πτώμα του Μπάμπη να έχει τεμαχιστεί»

Κοινoποίηση:

Στην εκτίμηση ότι το σώμα του 31χρονου Μπάμπη από το Μεσολόγγι έχει τεμαχιστεί και διασκορπιστεί από τον κρεοπώλη, προχώρησε ο πρόεδρος της Ελληνικής Ιατροδικαστικής Εταιρείας, Γρήγορης Λέων.

 

«Επειδή η περιοχή είναι εξαιρετικά δύσκολη, πρέπει να πούμε ότι υπάρχει μια δυσκολία ακόμα και αν βρεθεί η σορός. Πιθανώς να βρεθεί μετά από πολλές ημέρες ή και μήνες. Δυστυχώς όταν η σορός είναι εκτεθειμένη σε αέρα ή σε περιβάλλον πιο υγρό, γίνεται πιο γρήγορα η διαδικασία της αποσύνθεσης», τόνισε.

«Πιθανά, εάν βρεθεί, θα είναι σε πολύ κακή κατάσταση για έναν ιατροδικαστή. Ωστόσο, βάζουμε ένα ενδεχόμενο: θα είναι ακέραια η σορός; Ή θα είναι μια σορός που έχει τεμαχιστεί; Πρέπει να λάβουμε υπόψη όλο το προφίλ του ανθρώπου. Ένα σώμα 70 κιλών είναι δύσκολο να μετακινηθεί. Εκεί πρέπει να δούμε εάν υπήρχε συνεργός ή εάν τεμαχίστηκε και σκορπίστηκε σε διάφορα σημεία», κατέληξε.

Για την υπόθεση μίλησε στην «Κοινωνία Ώρα Mega» ο ειδικός αστυνομικός αναλυτής, Σταύρος Μπαλάσκας.

«Του έχει αποδοθεί ενοχή. Πλέον, έγινε σύλληψη για δολοφονία από πρόθεση και είναι κρατούμενος. Μερικές φορές δεν χρειάζεται κάποιος να ομολογήσει αλλά όταν τα στοιχεία έχουν συλλεχθεί σωστά είναι αδιάσειστα. Εγινε πολύ σωστή δουλειά. Βεβαίως εδώ δεν έχουμε να κάνουμε με κανέναν επαγγελματία, αλλά με έναν άνθρωπο που έλεγε ασυναρτησίες, έπεφτε σε αντιφάσεις.

Η αστυνομία κατέβασε τους καλύτερους ανακριτές του Ανθρωποκτονιών, μίλησαν τα κινητά, μίλησαν τα μηνύματα που είχαν διαγραφεί, μίλησαν τα στίγματα, μίλησαν οι φίλοι του. […] Αυτό που απασχολεί είναι το πού βρίσκεται το πτώμα του άτυχου αυτού παιδιού ώστε να δοθεί και τους γονείς του. Το μέρος εκεί είναι όλο βάλτος. Εκεί πηγαίνει για ιαματικά μπάνια όλη η Αιτωλοακαρνανία γιατί έχει μαύρη λάσπη. Αυτή η μαύρη λάσπη είναι κολλώδης, με το που βάλεις κάτι πάνω σιγά σιγά το καλύπτει και το ρουφάει προς τα κάτω. Αν δεν μιλήσει μπορεί να μην βρεθεί ποτέ το πτώμα.

Δεν ισχύει αυτό που έχει στο μυαλό του πως αν δεν υπάρχει πτώμα, δεν υπάρχει έγκλημα».

 

Ακολουθήστε το 7meres.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Σας προτείνουμε:

Βρείτε μας online

Άρτα – Περιφερειακή Οδός | 26813 06897

Πρέβεζα – Σπηλιάδου & Μπάλκου | 26820 22288