Μεσολόγγι: Πλημμύρισαν ξανά σπίτια, “ποτάμια” οι δρόμοι – Κλειστά όλα τα σχολεία την Παρασκευή (Εικόνες)

Κοινoποίηση:

Οι κάτοικοι του Μεσολογγίου βρίσκονται ξανά αντιμέτωποι με τον ίδιο εφιάλτη, καθώς τα νερά πλημμύρισαν σπίτια και δρόμους σε πολλές περιοχές της πόλης, σύμφωνα με πληροφορίες του aixmi-news.gr.

Η αγανάκτηση των πολιτών είναι έντονη, αφού δεν πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό αλλά για ένα επαναλαμβανόμενο φαινόμενο που αναδεικνύει τις διαχρονικές αδυναμίες της δημόσιας διοίκησης και της τοπικής αυτοδιοίκησης. Τα χαντάκια ανοίγονται εκ των υστέρων για να απομακρυνθούν τα νερά, τα φρεάτια παραμένουν βουλωμένα και τα αντλιοστάσια, παρά τα εκατομμύρια ευρώ που δαπανήθηκαν με τη μορφή «έκτακτων» παρεμβάσεων, αποδεικνύονται ανεπαρκή.

mesologgi-plimmires__1_
mesologgi-plimmires__2_

 

Μεσολόγγι: Κλειστά την Παρασκευή όλα τα σχολεία

Κλειστά θα παραμείνουν αύριο Παρασκευή όλα τα σχολεία στην πόλη του Μεσολογγίου, λόγω των προβλημάτων που προκάλεσε η έντονη βροχόπτωση.

Ειδικότερα, με απόφαση του δημάρχου, θα παραμείνουν κλειστά τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, παιδικοί -βρεφονηπιακοί σταθμοί, ΚΔΑΠ, το 1ο Εργαστηριακό Κέντρο, το σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας και η Σχολή Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης.

Ακολουθήστε το 7meres.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Ροή Ειδήσεων

Βρείτε μας online

Our Brands

Αποκλειστική συνεργασία με τον
Περιφεριακό Τηλεοπτικό Σταθμό

Άρτα – Περιφερειακή Οδός | 26813 06897

Πρέβεζα – Μπαχούμη 11 | 26820 89799