Αρχική » ΕΛΛΑΔΑ » Μεσολόγγι: Το «πρόσωπο μυστήριο»

Μεσολόγγι: Το «πρόσωπο μυστήριο»

Κοινoποίηση:

Κορυφώνεται η αγωνία των συγγενών του 31χρονου Μπάμπη, ο οποίος αγνοείται για δέκατη ημέρα στο Μεσολόγγι. Την ίδια ώρα, ο πρόεδρος αστυνομικών υπαλλήλων νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης κάνει λόγο για «πρόσωπο μυστήριο» που μπορεί να δώσει τη λύση στον άλυτο γρίφο, πέραν του 50χρονου κρεοπώλη.

Σύμφωνα με το tempo24.news, αναμένονται εξελίξεις καθώς οι έρευνες έχουν επικεντρωθεί σε συγκεκριμένες περιοχές. Από χθες, (13/01) ειδικά εκπαιδευμένοι δύτες βούτηξαν στη λιμνοθάλασσα, αλλά και σε σημεία που δεν μπορούν να προσεγγίσουν οι δυνάμεις διάσωσης προκειμένου να εντοπίσουν ίχνη.

Στην έρευνα συμμετέχουν επίσης ομάδες εθελοντών με εκπαιδευμένα σκυλιά και Drone από την Αθήνα.

Η οικογένεια του Μπάμπη θεωρεί ότι ο 31χρονος έχει πέσει θύμα εγκληματικής ενέργειας με τον πατέρα του εξαφανισμένου να κάνει λόγο για άτομα που γνωρίζουν τι έχει συμβεί αλλά κρατούν το στόμα τους κλειστό.

Η αδελφή του 31χρονου απηύθυνε έκκληση μέσω του ΣΚΑΪ, για ακόμη μία φορά σε όσους γνωρίζουν κάποια πληροφορία που θα μπορούσε να βοηθήσει στον εντοπισμό του αδερφού της να επικοινωνήσει με τις Αρχές.

«Αυτό που θα ήθελα να πω και κάνω έκκληση, όποιος γνωρίζει ας μιλήσει, έστω ανώνυμα σε κάποιον φίλο μας, συγγενή ή σε εμάς, ας πει το οτιδήποτε. Να μη φοβάται, γιατί αυτό που έτυχε σε εμάς μπορεί να τύχει στον οποιοδήποτε. Κάποιος, κάτι, γνωρίζει, δεν λέω ότι συμμετέχει, αλλά γνωρίζει. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι είναι ζωντανός, αλλά είναι πολλές οι μέρες που έχουν περάσει», δήλωσε.

«Μίλησε» το τηλέφωνο του 50χρονου κρεοπώλη

Από το κινητό τηλέφωνο του 50χρονου κρεοπώλη έχουν ανακτηθεί δεδομένα, τα οποία φανερώνουν πως ένα 24ωρο πριν από την εξαφάνιση του Μπάμπη υπήρξε έντονο φραστικό επεισόδιο μεταξύ των δύο ανδρών, με αφορμή τα χρήματα που είχε δανείσει ο 31χρονος στον βασικό ύποπτο της υπόθεσης και τα οποία ο αγνοούμενος τα ζητούσε πίσω.

Επιπλέον, από τα δεδομένα που ανακτήθηκαν προκύπτει πως μετά τη συνάντηση με τον Μπάμπη, ο κρεοπώλης επικοινώνησε με διάφορα άτομα, πριν του πάρουν το κινητό του οι Αρχές. Θεωρείται σημαντικό να εντοπιστούν αυτά τα πρόσωπα, καθώς μπορεί να γνωρίζουν κι άλλοι τι συνέβη στη συνάντηση του κρεοπώλη με τον 31χρονο. Πολύ σημαντικά θεωρούνται και τα ευρήματα από εφαρμογές και μέσα δικτύωσης.

Καλλιακμάνης: «Υπάρχει ένα πρόσωπο μυστήριο που μπορεί να δώσει τη λύση»

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος αστυνομικών υπαλλήλων νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, μιλώντας για την υπόθεση του 31χρονου, μεταξύ άλλων έκανε λόγο για «πρόσωπο μυστήριο» που μπορεί να δώσει τη λύση, πέραν του 50χρονου κρεοπώλη.

Ακολουθήστε το 7meres.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Σας προτείνουμε:

Βρείτε μας online

Άρτα – Περιφερειακή Οδός | 26813 06897

Πρέβεζα – Σπηλιάδου & Μπάλκου | 26820 22288