Αρχική » ΕΛΛΑΔΑ » Μεσολόγγι: Το τετράδιο του Μπάμπη οδηγεί στους συνεργούς του κρεοπώλη – Η λίστα με τα χρέη και οι τρεις καραμπίνες

Μεσολόγγι: Το τετράδιο του Μπάμπη οδηγεί στους συνεργούς του κρεοπώλη – Η λίστα με τα χρέη και οι τρεις καραμπίνες

Κοινoποίηση:

Το τετράδιο με τα χρέη και το φονικό όπλο, δίνουν απαντήσεις για τις συνθήκες θανάτου του Μπάμπη ΚούτσικουΟι αρχές, δεν έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο ο κατηγορούμενος κρεοπώλης να είχε συνεργούς στη δολοφονία του 31χρονου και τις τελευταίες ώρες, έχουν βάλει στο μικροσκόπιο των ερευνών, συγκεκριμένα πρόσωπα, από τα οποία λαμβάνουν καταθέσεις.

Πρόκειται για άτομα, τα ονόματα των οποίων αναγράφονται σε σημειωματάριο που είχε στην κατοχή του θύμα. Ένα από αυτά, φέρεται να είναι ο νόμιμος ιδιοκτήτης της μίας από τις δύο κυνηγετικές καραμπίνες, που είχε στην κατοχή του ο 50χρονος προφυλακισμένος κρεοπώλης.

Την ίδια ώρα οι αστυνομικοί, συνεχίζουν τις έρευνες στη βαλτώδη έκταση του κάμπου του Ευηνοχωρίου, αναζητώντας την εξαφανισμένη καραμπίνα του Μπάμπη. Εκτιμούν ότι πρόκειται για το φονικό όπλο, καθώς στις τσέπες του, βρέθηκαν ίδια φυσίγγια, με αυτό που προκάλεσε το θανάσιμο τραυματισμό.

Ονόματα και χρέη

Όλα τα πρόσωπα, τα στοιχεία των οποίων αναγράφονται στο τετράδιο που παρέδωσε στις αρχές η μητέρα του Μπάμπη, περνούν το κατώφλι της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αιτωλίας, για να δώσουν απαντήσεις σχετικά με τη σχέση που είχαν με το θύμα. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο σημειωματάριο, δίπλα από τα ονόματα υπήρχαν ποσά, ορισμένα εκ των οποίων είχαν σβηστεί, κάτι που υποδηλώνει, ότι οι αριθμοί αφορούσαν χρέη από δανεισμό. Αντίστοιχη συνδιαλλαγή, υπήρχε και με τον 50χρονο κρεοπώλη. Θέλοντας να αποκλείσουν ότι υπάρχουν και άλλοι εμπλεκόμενοι στη δολοφονία, οι αστυνομικοί εξετάζουν ξανά το βιντεοληπτικό υλικό που έχει συγκεντρωθεί από την περιοχή της εξαφάνισης, για να ελεγχθούν όλα τα οχήματα.

Οι τρείς καραμπίνες

Το φυσίγγιο για αγριογούρουνα που προκάλεσε τα θανάσιμα τραύματα στον Μπάμπη Κούτσικο, έχει σταλεί στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, για βαλλιστικό έλεγχο. Εκεί βρίσκονται και οι δύο κυνηγετικές καραμπίνες, που είχε στην κατοχή του ο 50χρονος κατηγορούμενος. Η μία ήταν στο όνομα του, ενώ η άδεια για την δεύτερη ήταν στο όνομα ατόμου, που βρίσκεται στη λίστα στο επίμαχο τετράδιο.

Οι αρχές θα εξετάσουν αν κάποιο από τα δύο όπλα συνδέονται με το φονικό φυσίγγι, όμως εκτιμούν ότι ο δράστης ή οι δράστες χρησιμοποίησαν το όπλο του Μπάμπη το οποίο δεν έχει εντοπιστεί. Για το λόγο αυτό συνεχίζονται οι έρευνες στο σημείο εντοπισμό της σορού, όπου το πρωί της Τετάρτης, βρέθηκε κλιμάκιο από ναρκαλιευτές του στρατού ξηράς.

Ακολουθήστε το 7meres.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Σας προτείνουμε:

Βρείτε μας online

Άρτα – Περιφερειακή Οδός | 26813 06897

Πρέβεζα – Σπηλιάδου & Μπάλκου | 26820 22288