Ειδήσεις από την Ήπειρο - Δυτική Ελλάδα

Μεταμόσχευση νεφρού στο ΠΓΝ Ιωαννίνων – Η συγκινητική επιστολή

Κοινoποίηση:

Ευχαριστήρια επιστολή  εκ μέρους της οικογένειας Μπέλλου και του κ.Μιχαήλ Μπέλλου ο οποίος υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση νεφρού στο ΠΓΝ Ιωαννίνων.  

“Ως ασθενής που υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση νεφρού και ως οικογένεια που έζησε αυτή τη δοκιμασία από κοντά, αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε δημόσια το ειλικρινές μας <<ευχαριστώ>> στους γιατρούς που στάθηκαν δίπλα μας σε κάθε βήμα αυτής της πορείας.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τον κ.ΤΑΤΣΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟ , τον κ. ΠΑΠΠΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ καθώς και όλα τα μέλη της Χειρουργικής και Νεφρολογικής κλινικής και της Ιατρικής και Νοσηλευτικής ομάδας  για την επιστημονική τους αρτιότητα, τη συνέπεια και πάνω απ’ολα την ανθρώπινη προσέγγιση τους που μας γέμισε ασφάλεια και ελπίδα κατά τη μεταμόσχευση νεφρού και κατά τη μετεγχειρητική πορεία.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες απευθύνουμε και στην ομάδα του Κέντρου Αιμοκάθαρσης Νephroxenia Ιωαννίνων που στάθηκε δίπλα μας με συνέπεια, φροντίδα και ανθρωπιά όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Τέλος, εκφράζουμε τον βαθύ σεβασμό και την ευγνωμοσύνη μας προς την οικογένεια του δότη για την ύψιστη πράξη προσφοράς ζωής και ανθρωπιάς που χάρισε ελπίδα και μέλλον. “

Με εκτίμηση,

Οικογένεια Μπέλλου Μιχαήλ

Ακολουθήστε το 7meres.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Ροή Ειδήσεων

Βρείτε μας online

Άρτα – Περιφερειακή Οδός | 26813 06897

Πρέβεζα – Μπαχούμη 11 | 26820 89799