Αρχική » ΕΛΛΑΔΑ » Μητσοτάκης: Στο υπουργικό την επόμενη εβδομάδα το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια – Νέα μέτρα για τους ευάλωτους

Μητσοτάκης: Στο υπουργικό την επόμενη εβδομάδα το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια – Νέα μέτρα για τους ευάλωτους

Κοινoποίηση:

«Το θέμα της ισότητας του γάμου θα συζητηθεί την επόμενη εβδομάδα και είμαι πολύ αισιόδοξος ότι θα γίνει ελληνικός νόμος τις πρώτες δύο εβδομάδες του Φεβρουαρίου», δήλωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για το νομοσχέδιο που αφορά τα ομόφυλα ζευγάρια, μιλώντας στο Bloomberg.

Όπως τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, πρόκειται για σημαντικά ζητήματα για την ελληνική κοινωνία, γι’ αυτό το λόγο, είπε, δεν έχει επιβάλλει κάποια πειθαρχία στη Νέα Δημοκρατία. «Μέχρι τώρα έχουμε μία υγιή συζήτηση», επεσήμανε ο πρωθυπουργός για τον διάλογο στο κόμμα του όσον αφορά το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια.

Δεν πρέπει να διχάσει την κοινωνία, γι’ αυτό έχουμε και έναν υγιή διάλογο. Αλλά πρέπει να προστατευθούν τα δικαιώματα των παιδιών που ήδη υπάρχουν. Και νομίζω ότι θα ψηφιστεί από το κοινοβούλιο», σημείωσε ο πρωθυπουργός.

Στη συνέχεια, ο ίδιος προανήγγειλε την ανακοίνωση νέων μέτρων για τους ευάλωτους. «Θέλουμε να στηρίξουμε τις νέες οικογένειες λόγω δημογραφικού προβλήματος, σύντομα θα έχουμε νέα μέτρα για τους ευάλωτους», τόνισε ο κ. Μητσοτάκης.

Συνεχίζοντας στο μέτωπο της οικονομίας, ο πρωθυπουργός υπογράμμισε ότι «αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να εξακολουθούμε να παράγουμε πλεόνασμα».

«Βελτιώσαμε την εικόνα της χώρας μας στο εξωτερικό. Πιστεύω ότι το ελληνικό χρηματιστήριο παρουσιάζει για πρώτη φορά ενδιαφέρον. Η Ελλάδα είναι ένας ελκυστικός προορισμός για επενδύσεις».

Ακολουθήστε το 7meres.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Σας προτείνουμε:

Βρείτε μας online

Άρτα – Περιφερειακή Οδός | 26813 06897

Πρέβεζα – Σπηλιάδου & Μπάλκου | 26820 22288