Αρχική » ΠΟΛΙΤΙΚΗ » Ν. Γεωργάκος- Δήμαρχος Πρέβεζας: ”Διεκδικούμε τελωνείο και Λέσχη Αξιωματικών – Τον Μάρτιο ξεκινά η ανάπλαση στο Φόρο”

Ν. Γεωργάκος- Δήμαρχος Πρέβεζας: ”Διεκδικούμε τελωνείο και Λέσχη Αξιωματικών – Τον Μάρτιο ξεκινά η ανάπλαση στο Φόρο”

Κοινoποίηση:

Στον Prisma 91,6 και στην εκπομπή “Όλα στον Αέρα” με τον Χρήστο Ανεμοζάλη μίλησε ο Δήμαρχος Πρέβεζας, Νίκος Γεωργάκος.

Κληθείς να σχολιάσει την τοποθέτηση της πινακίδας “I Love Preveza” ο Δήμαρχος Πρέβεζας είπε πως ο περισσότερος κόσμος το καλοκαίρι βρίσκεται στην παραλία της πόλης άρα εκεί έπρεπε να τοποθετηθεί και σε συνδυασμό με τον info Kiosk που βρίσκεται δίπλα από την πλατεία Ανδρούτσου.

Στη συνέχεια ο κ. Γεωργάκος αναφέρθηκε σε έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη όπως ανάπλαση της τάφρου του Αγίου Ανδρέα το οποίο όπως είπε σύντομα θα ξεκινήσει και πάλι καθώς και για την ανάπλαση στον κυκλικό κόμβο στο Φόρο ένα έργο το οποίο θα ξεκινήσει τον επόμενο μήνα και το πρώτο μέρος αναμένεται να ολοκληρωθεί τον Ιούλιο.

Μάλιστα, ο Δήμαρχος Πρέβεζας ζήτησε συγνώμη από τους πολίτες για την όχληση που θα δημιουργηθεί πλην όμως όπως είπε πρόκειται για ένα απαραίτητο και σημαντικό έργο.

Τελωνείο και Λέσχη Αξιωματικών τα διεκδικούμε από το Υπουργείο Οικονομικών για να περάσουν στην δικαιοδοσία του Δήμου έτσι ώστε με κατάλληλες χρηματοδοτήσεις να μπορέσουμε να τα αξιοποιήσουμε προς όφελος όλων ανέφερε ο Νίκος Γεωργάκος.

Ακολουθήστε το 7meres.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Σας προτείνουμε:

Βρείτε μας online

Άρτα – Περιφερειακή Οδός | 26813 06897

Πρέβεζα – Σπηλιάδου & Μπάλκου | 26820 22288