Αρχική » ΠΡΕΒΕΖΑ » “Nabucco” ζωντανά από τη ΜΕΤ στο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Πρέβεζας

“Nabucco” ζωντανά από τη ΜΕΤ στο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Πρέβεζας

Κοινoποίηση:

Mε την όπερα “Nabucco” (Ναμπούκο) του Τζιουζέπε Βέρντι συνεχίζονται το Σάββατο 6 Ιανουαρίου και ώρα 8μ.μ οι απευθείας μεταδόσεις από τη Μετροπόλιταν Όπερα της Νέας Υόρκης, που διοργανώνει και παρουσιάζει στην πόλη μας το Δημοτικό Ωδείο Πρέβεζας “Σπύρος Δήμας” και ο Δήμος Πρέβεζας.

Στον πρωταγωνιστικό ομώνυμο ρόλο εμφανίζεται ο George Gagnidze και στο πλάι του ως εκδικητική κόρη η σοπράνο Liudmyla Monastyrska. Το καστ ολοκληρώνει η μέτζο-σοπράνο Maria Barakova και ο SeokJong Baek, ως Φενένα και Ισμάελε αντίστοιχα, ενώ ο μπάσος Dmitry Belosselskiy εμφανίζεται ως αρχιερέας Ζαχαρίας. Διευθύνει ο Daniele Callegari.

Η Πρέβεζα είναι η μοναδική επαρχιακή πόλη της Ελλάδας που συνεχίζονται οι μεταδόσεις από τη Μετροπόλιταν Όπερα της Νέας Υόρκης – οι οποίες ξεκίνησαν το 2009- χτίζοντας μια μοναδική παράδοση πολιτιστικής προσφοράς.

Οι μεταδόσεις γίνονται στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου, (οδός Περδικάρη 2) σε πραγματικό χρόνο και συνοδεύονται από ελληνικούς υπότιτλους, με την μεταφραστική επιμέλεια της Δώρας Ζαμπέλη, και έντυπο ενημερωτικό υλικό.

Τιμή εισιτηρίου 8 ευρώ και 4 ευρώ για μαθητές και φοιτητές.

Ακολουθήστε το 7meres.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Σας προτείνουμε:

Βρείτε μας online

Άρτα – Περιφερειακή Οδός | 26813 06897

Πρέβεζα – Σπηλιάδου & Μπάλκου | 26820 22288