Αρχική » ΙΩΑΝΝΙΝΑ » Νέα έρευνα στις φυλακές Ιωαννίνων όπου δρούσε το κύκλωμα ναρκωτικών – Εντοπίστηκε κοκαΐνη

Νέα έρευνα στις φυλακές Ιωαννίνων όπου δρούσε το κύκλωμα ναρκωτικών – Εντοπίστηκε κοκαΐνη

Κοινoποίηση:

Σε νέα έρευνα στο σωφρονιστικό κατάστημα Ιωαννίνων όπου είχε εντοπιστεί την περασμένη εβδομάδα μεγάλο κύκλωμα που ξέπλενε μαύρο χρήμα και διακινούσε ναρκωτικά στην Κέρκυρα, πραγματοποίησαν σήμερα σωφρονιστικοί υπάλληλοι και αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών.

Νέα έρευνα στις φυλακές Ιωαννίνων όπου δρούσε το κύκλωμα ναρκωτικών – Εντοπίστηκε κοκαΐνη

Ειδικότερα, ύστερα από έκτακτο έλεγχο που διενήργησαν σωφρονιστικοί υπάλληλοι εντόπισαν 100 συσκευασίες με κοκαΐνη, συνολικού βάρους 48,1 γραμμαρίων, μέσα σε αποχετευτικό φρεάτιο λυμάτων, που βρίσκεται στον κοινόχρηστο χώρο λουτρών κελιού.

Ακολούθως, στο σημείο κλήθηκαν κλιμάκια αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων και του Τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου, όπου παρουσία Εισαγγελέως Πρωτοδικών Ιωαννίνων, πραγματοποιήθηκε περαιτέρω έλεγχος, κατά τον οποίο βρέθηκαν στο ίδιο φρεάτιο και σε βαθύτερο σημείο, ακόμη 68 συσκευασίες με κοκαΐνη, συνολικού βάρους 31,89 γραμμαρίων.

Προανάκριση για την υπόθεση ενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων.

Σήμερα, μεταφέρθηκαν στην εισαγγελία οι 8 κατηγορούμενοι για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης διακίνηση ναρκωτικών και ξέπλυμα μαύρου χρήματος που συνελήφθησαν μετά από πολύμηνη έρευνα αστυνομικών των εσωτερικών υποθέσεων. Σε λίγη ώρα αναμένεται να απολογηθούν σε ανακριτή.

Νέα έρευνα στις φυλακές Ιωαννίνων όπου δρούσε το κύκλωμα ναρκωτικών – Εντοπίστηκε κοκαΐνη

 

Ακολουθήστε το 7meres.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Σας προτείνουμε:

Βρείτε μας online

Άρτα – Περιφερειακή Οδός | 26813 06897

Πρέβεζα – Σπηλιάδου & Μπάλκου | 26820 22288