Αυτή τη φορά, η κ. Δήμητρα έκανε ανάληψη 100 ευρώ από ΑΤΜ, σε χαρτονομίσματα των 50 ευρώ, τα οποία, όπως λέει η ίδια, ήταν και τα δύο πλαστά.
«Έφυγα από το νοσοκομείο και πήρα ένα ταξί να πάω στα ΚΤΕΛ. Με πήγε ο ταξιτζής εκεί, του λέω πόσο κάνει, μου απάντησε ο άνθρωπος και βγάζω ένα 50αρικο. Μου λέει ‘δεν γίνεται, είναι πλαστό’. Φαινόταν, γιατί μετά που το είδα εγώ, ήταν στην γραμμή που είναι κάτω και στο παραθυράκι που έχει, ήταν βαμμένο με κάτι σε ασημί. Σαν βερνίκι νυχιών. Εγώ δεν το είχα προσέξει, είχα πάρει τη σύνταξη του συζύγου μου και αυτά ήταν τα δύο μαζί. Του είπα ‘εντάξει’, έβγαλα το επόμενο, μου είπε ‘και αυτό είναι το ίδιο’ και του λέω ‘δεν έχω άλλα χρήματα, να κοιτάξω στην κάρτα μου’. Μετά πήγα στο ΑΤΜ, δεν υπήρχαν χρήματα εκεί, ο άνθρωπος αναγκάστηκε και έφυγε».
Όπως λέει η ίδια:
«Πήγα στο ΚΤΕΛ, μου λένε και εκεί το ίδιο. Την άλλη μέρα έφυγα, πήγα στην τράπεζα και τους το λέω. Επέμεναν ότι ‘στη δικιά μας την τράπεζα αποκλείεται’. Ήταν ανένδοτοι. Και λέω δεν ήρθα να προσβάλλω κανέναν εδώ, σας μοιάζω με απατεώνισσα;».
«Δεν με πίστευαν με τίποτα», καταλήγει η καταγγέλλουσα.
Ο Γιώργος Καλλιακμάνης, επίτιμος πρόεδρος της ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων ΝΑ Αττικής, μιλώντας στο Mega ανέφερε χαρακτηριστικά:
«Θα πρέπει να ενημερώσει αμέσως την Αστυνομία. Μετά γίνεται διερεύνηση. Αν βρεθεί σε ΑΤΜ, εκεί μπλέκει το πράγμα γιατί θα πρέπει η Αστυνομία να καλέσει τον διευθυντή της τράπεζας, τους υπαλλήλους που βάζουν μέσα τα χρήματα. Άντε να βρεις άκρη πώς πέρασε. Το θέμα είναι να μάθει ο κόσμος πώς να ξεχωρίζει τα πλαστά από τα γνήσια».
«Είναι πολύ δύσκολο να διερευνηθεί μια τέτοια υπόθεση και να ξέρεις από πού ξεκίνησε το πλαστό χαρτονόμισμα», συμπληρώνει.
Ακολουθήστε το 7meres.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι
Άρτα – Περιφερειακή Οδός | 26813 06897
Πρέβεζα – Μπαχούμη 11 | 26820 89799