Αρχική » ΠΡΕΒΕΖΑ » Νέο περιστατικό: Μηχανάκι ντελιβερά έγινε «σάντουιτς» σε ατύχημα

Νέο περιστατικό: Μηχανάκι ντελιβερά έγινε «σάντουιτς» σε ατύχημα

Κοινoποίηση:

Eργαζόμενος ως delivery σε επιχείρηση εστίασης γλίστρησε κατά τη διάρκεια διανομής λόγω ολισθηρότητας του οδοστρώματος, χτύπησε στο πόδι του.

Όπως αναφέρει το epiruspost, μεταφέρθηκε με το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Πρέβεζας και από εκεί στο νοσοκομείο Λευκάδας γιατί δεν υπήρχε ορθοπεδικός στην Πρέβεζα.

«Πέρα από την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί στον κλάδο με την εντατικοποίηση της δουλειάς να έχει χτυπήσει κόκκινο, τη καθημερινή μάχη για ένα πενιχρό μεροκάματο να περνάει μέσα από κινδύνους (ελλιπή μέτρα προστασίας και ασφάλειας, διανομές με ακραίες καιρικές συνθήκες, έλλειψη σε ΜΑΠ κτλ),αναδεικνύονται και οι τεράστιες ελλείψεις σε προσωπικό και εξοπλισμό στα Νοσοκομεία και στα Κέντρα Υγείας που είναι αποτέλεσμα της πολιτικής υποχρηματοδότησης και υποστελέχωσης που ακολουθούν όλες οι κυβερνήσεις μέχρι σήμερα. Το αποτέλεσμα είναι να κινδυνεύουμε ακόμη περισσότερο, λόγω καθυστέρησης, σε περίπτωση ατυχήματος» σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Η Επιτροπή επισημαίνει την ανάγκη για περισσότερους ελέγχους από το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας και για την λήψη μέτρων προστασίας.

Ακολουθήστε το 7meres.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Σας προτείνουμε:

Βρείτε μας online

Άρτα – Περιφερειακή Οδός | 26813 06897

Πρέβεζα – Σπηλιάδου & Μπάλκου | 26820 22288