Αρχική » BEST OF NETWORK » Netflix: 5 εξαιρετικές ταινίες και μίνι-σειρές που αξίζει να δείτε

Netflix: 5 εξαιρετικές ταινίες και μίνι-σειρές που αξίζει να δείτε

Κοινoποίηση:

Το καλοκαίρι ξεκίνησε και έφτασε η ώρα για χαλάρωση, παρακολουθώντας όλες τις νέες σειρές και ταινίες του Netflix που προβάλλονται τώρα – και υπάρχουν πολλές.

Την τελευταία εβδομάδα προστέθηκαν πολλά διαμαντάκια στην δημοφιλή streaming πλατφόρμα, οπότε αν δεν καταφέρατε να δείτε κάτι τις καθημερινές, η Κυριακή είναι η τέλεια ημέρα για να ηρεμήσετε και «βουλιάξετε» στον καναπέ ή το κρεβάτι σας και να δείτε μία ταινία ή μία μίνι-σειρά στο Netflix.

Netflix: 5 εξαιρετικές ταινίες που αξίζει να δείτε

  • Βιονικές
  • Χορεύοντας για τον Διάβολο: Η Αίρεση του TikTok
  • Έρικ
  • Geek Girl
  • Κομμάτι από Σένα

Βιονικές

Σ’ ένα δυστοπικό μέλλον όπου τα ρομποτικά προσθετικά αλλάζουν τον αθλητισμό, δύο αδερφές αγωνίζονται στο άλμα εις μήκος, αλλά η αντιπαλότητα τις οδηγεί σε κακά μονοπάτια.

Χορεύοντας για τον Διάβολο: Η Αίρεση του TikTok

Όταν μια εταιρεία διαχείρισης και η εκκλησία της αναλαμβάνουν χορευτές του TikTok, αποκαλύπτονται ανησυχητικά στοιχεία για τον ιδρυτή και τη σκοτεινή ζωή των χορευτών.

Έρικ

Μαζί μ’ έναν επίμονο αστυνομικό, ένας απελπισμένος πατέρας παλεύει με τους δικούς του δαίμονες στη Νέα Υόρκη του 1980 ενώ αναζητά τον εννιάχρονο γιο του που αγνοείται.

Geek Girl

Η ασυνήθιστη έφηβη Χάριετ πάντα ήθελε να ενσωματωθεί. Όταν την ανακαλύπτουν από ένα πρακτορείο μοντέλων, καταλαβαίνει ότι κάποιοι άνθρωποι γεννήθηκαν για να ξεχωρίζουν.

Κομμάτι από Σένα

Μια έφηβη παλεύει να μαζέψει τα κομμάτια του γκρεμισμένου κόσμου της, σ’ ένα συγκινητικό και γλυκόπικρο δράμα ενηλικίωσης γι’ αυτούς που μένουν πίσω.

Πηγή: foxreport.gr

Ακολουθήστε το 7meres.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Σας προτείνουμε:

Βρείτε μας online

Άρτα – Περιφερειακή Οδός | 26813 06897

Πρέβεζα – Σπηλιάδου & Μπάλκου | 26820 22288