Αρχική » ΣΕ ΒΛΕΠΩ » Νίκος Κατσακιώρης: επέλεξε την Αυτοδιοίκηση και βάζει τέλος στην επιτυχημένη θητεία του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων

Νίκος Κατσακιώρης: επέλεξε την Αυτοδιοίκηση και βάζει τέλος στην επιτυχημένη θητεία του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων

Κοινoποίηση:

Ανακοινώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (4/1) το νέο διοικητικό σχήμα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, σύμφωνα με τη σχετική απόφαση του Νεκτάριου Φαρμάκη.

Τρεις Αιτωλοακαρνάνες συμμετέχουν στο σχήμα, συγκεκριμένα ο Θανάσης Μαυρομμάτης ως χωρικός αντιπεριφερειάρχης , ο Νίκος Κατσακιώρης ως αντιπεριφερειάρχης Οικονομικής Πολιτικής και Δημοσιονομικού Ελέγχου και ο Στυλιανός Μπλέτσας ως Αντιπεριφερειάρχης Βιώσιμης Ανάπτυξης, Ενέργειας, Χωροταξίας και Περιβάλλοντος.

Ιδιαίτερη θεωρείται η περίπτωση του Νίκου Κατσακιώρη ο οποίος αναμένεται να υποβάλλει την παραίτηση του από διοικητής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων τερματίζοντας με δική του επιλογή μια απολύτως επιτυχημένη θητεία.

Επέλεξε πλέον το μετερίζι της Αυτοδιοίκησης θέλοντας να τιμήσει την τεράστια αποδοχή που είχε από τους Αιτωλοακαρνάνες στις πρόσφατες εκλογές αλλά και την επιλογή του Νεκτάριου Φαρμάκη στο πρόσωπο του.  Αναλαμβάνει στην περιφερειακή αρχή ένα νευραλγικό πόστο καθώς έχει δώσει τα διαπιστευτήρια του στον διοικητικό τομέα.

Η απόφαση του να αφήσει το χώρο της δημόσιας Υγείας δεν ήταν εύκολη, λέγεται πως τον «βασάνισε» αρκετά και στην πρωτεύουσα της Ηπείρου προκαλεί μεγάλη αίσθηση.

Η διαδρομή του Νίκου Κατσακιώρη

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Αγρίνιο είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά. Είναι Πτυχιούχος των Τμημάτων Κοινωνιολογίας και Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου και κατέχει Μεταπτυχιακό Δίπλωμα στο «Ηλεκτρονικό Εμπόριο (E-Commerce)» από το Kingston University. Έχει μετεκπαιδευτεί στις Διεθνείς Σχέσεις .

Έχει υπηρετήσει το Εθνικό Σύστημα Υγείας, μέσα από τη θέση του Διοικητή Νοσοκομείων, ενώ από τον Ιούλιο του 2020 είναι Διοικητής στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων (Π.Γ.Ν.Ι.). Είναι δημόσιος υπάλληλος της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (Α.Α.Δ.Ε.) κι έχει επίσης διατελέσει Ειδικός Γραμματέας του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας (Σ.ΕΠ.Ε) του Υπουργείου Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας καθώς και Διευθύνων Σύμβουλος του Ινστιτούτου Διαρκούς Εκπαίδευσης Ενηλίκων (Ι.Δ.ΕΚ.Ε) του Υπουργείου Εθνικής Παιδείας & Θρησκευμάτων.

Υπηρέτησε στο Υπουργείο Εσωτερικών ως Στέλεχος της Διεύθυνσης Αναπτυξιακών Προγραμμάτων και Διεθνών Οργανισμών του ΥΠ.ΕΣ.Δ.Δ.Α. και ως μέλος της Επιτροπής του Αναπτυξιακού Προγράμματος Τοπικής Αυτοδιοίκησης «ΘΗΣΕΑΣ».Ενεπλάκη στα κοινά από τα φοιτητικά του χρόνια.

agrinionews.gr

Ακολουθήστε το 7meres.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Σας προτείνουμε:

Βρείτε μας online

Άρτα – Περιφερειακή Οδός | 26813 06897

Πρέβεζα – Σπηλιάδου & Μπάλκου | 26820 22288