Αρχική » ΕΛΛΑΔΑ » Νοσοκομείο Άρτας: Ασθενής απειλούσε με ψαλίδι, ακινητοποιήθηκε μετά από πυροβολισμό στον αέρα

Νοσοκομείο Άρτας: Ασθενής απειλούσε με ψαλίδι, ακινητοποιήθηκε μετά από πυροβολισμό στον αέρα

Κοινoποίηση:

Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας στο Γενικό Νοσοκομείο Άρτας όταν ένας ασθενής ο οποίος επρόκειτο να μεταφερθεί από την παθολογική στην πνευμονολογική κλινική αντέδρασε στην επικείμενη μεταφορά και σε κατάσταση αμόκ άρπαξε ένα ψαλίδι και άρχισε να απειλεί του νοσηλευτές και το υπόλοιπο προσωπικό

Στο σημείο έσπευσαν στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. όπου εντόπισαν τον δράστη έξω από το νοσοκομείο σε έξαλλη κατάσταση να απειλεί το προσωπικό ασφαλείας κρατώντας το ψαλίδι.

Παρά τις επιστάμενες συστάσεις των αστυνομικών να το πετάξει, αυτός αρνήθηκε και κινήθηκε εναντίον τους απειλητικά εξυβρίζοντας τους.

Άμεσα, οι αστυνομικοί προέταξαν τις αστυνομικές τους ράβδους, δίνοντας του παράλληλα εντολές να πετάξει το ψαλίδι, ωστόσο ο δράστης δεν συμμορφώθηκε και κινήθηκε εκ νέου απειλητικά προς το μέρος τους. Τότε οι αστυνομικοί προέταξαν τα όπλα τους και ένας Αρχιφύλακας πυροβόλησε στον αέρα για εκφοβισμό.

Ένεκα του πυροβολισμού, η προσοχή του άνδρα αποσπάσθηκε και οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν και να του περάσουν χειροπέδες.

Ακολουθήστε το 7meres.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Σας προτείνουμε:

Βρείτε μας online

Άρτα – Περιφερειακή Οδός | 26813 06897

Πρέβεζα – Σπηλιάδου & Μπάλκου | 26820 22288