Ο Σύλλογος αναφέρει:
Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,
στις 13/5 ενημερωθήκαμε ότι οι σχολικοί αγώνες δε θα πραγματοποιηθούν φέτος στα σχολεία της Πρέβεζας. Ο λόγος είναι ότι δεν μπορεί να καλυφθεί το κόστος της μεταφοράς των μαθητών και το κόστος του/της γιατρού που πρέπει να παρίσταται. Υπενθυμίζουμε ότι υπεύθυνη για την κάλυψη των εξόδων των σχολικών αγώνων είναι η ΠΕΔΙΕΚ Ηπείρου.
Αναρωτιόμαστε: τόσο υπέρογκο είναι το ποσό για να μεταφερθούν οι μαθητές με λεωφορείο και να πληρωθεί ο/η γιατρός; Φυσικά, το ερώτημα είναι ρητορικό!
Δυστυχώς, μετά την μη πραγματοποίηση των μαθημάτων κολύμβησης για τα δημοτικά σχολεία της Πρέβεζας, έρχεται να προστεθεί και η ακύρωση των σχολικών αγώνων.
Απαιτούμε να δοθεί άμεσα λύση και να πραγματοποιηθούν κανονικά οι σχολικοί αγώνες χωρίς να επιβαρυνθούν οικονομικά οι μαθητές και τα σχολεία!
Να θυμίσουμε ότι και τον Οκτώβριο του 2024 δεν είχαν γίνει οι Σχολικοί κολυμβητικοί Αγώνες με υπαιτιότητα τότε του δήμου Πρέβεζας.
Ντροπή σε όλους όσους “βάζουν” εμπόδια στα παιδιά και τα διώχνουν από τις αθοπαιδειές οδηγώντας τα σε άλλα …μονοπάτια!





































