Αρχική » ωTOP STORY » Ο Δήμαρχος Άρτας Χ. Σιαφάκας εξέφρασε το ενδιαφέρον του για την Προεδρία της ΠΕΔ

Ο Δήμαρχος Άρτας Χ. Σιαφάκας εξέφρασε το ενδιαφέρον του για την Προεδρία της ΠΕΔ

Κοινoποίηση:

Στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων της Τρίτης στον ART TV είχαμε αναφέρει  ότι ο Δήμαρχος Άρτας Χριστόφορος Σιαφάκας “κλείνει” το μάτι σε ενδεχόμενη υποψηφιότητα για Πρόεδρος της ΠΕΔ.

Το βράδυ της Πέμπτης με πρωτοβουλία του Δημάρχου Ζαγορίου Γιώργου Σουκουβέλου έγινε μια συγκέντρωση Δημάρχων  στα γραφεία της ΠΕΔ στα Ιωάννινα.

Ενήμερος για τη συνάντηση ήταν και ο πρόεδρος  της ΚΕΔΕ και εκ νέου υποψήφιος Λάζαρος Κυρίζογλου.

Ο Δήμαρχος Άρτας Χριστόφορος Σιαφάκας εξέφρασε το ενδιαφέρον του για την προεδρία της ΠΕΔ Ηπείρου όταν ρωτήθηκε, ξεκινώντας πρώτος την τοποθέτησή του…

Ο κ. Σιαφάκας ανέφερε ότι ο Δήμος Άρτας που είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος στην Ήπειρο δεν έχει αναλάβει τα ηνία περισσότερο από μία 10ετια.

Στο ερώτημα αν θα οργανωθεί  ένα αμιγώς παραταξιακό ψηφοδέλτιο ή αν θα υπάρξει σύμπλευση με Αυτοδιοικητικούς της Κεντροαριστεράς ο Δήμαρχος Ζίτσας Μιχάλης Πλιάκος δήλωσε πρόθυμος να διεκδικήσει την προεδρία.

Ο ίδιος μάλιστα έκανε την έκπληξη και ήταν στην πρώτη σειρά των καθισμάτων στην ομιλία στα Ιωάννινα του νέου Δημάρχου Αθηνών Χάρη Δούκα στην παραταξιακή παρουσία Αυτοδιοικητικών που πρόσκεινται στο ΠΑΣΟΚ.

Όμως στο ίδιο μήκος είναι και η επιθυμία του κ. Σιαφάκα ο οποίος μπορεί να οδηγήσει την ΠΕΔ σε νίκη είτε με σκληρό πυρήνα της Νέας Δημοκρατίας είτε με ενωτικό ψηφοδέλτιο.

Άλλωστε η πρωτοβουλία του κ. Σιαφάκα να θέσει υποψηφιότητα βρίσκει σε αρμονία και τα γραφεία της Πειραιώς.

Την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2024 θα ληφθούν οι τελικές αποφάσεις για να υπάρξει ο τελικός υποψήφιος για την Προεδρία της ΠΕΔ.

Καθώς στις 14 Φεβρουαρίου,  θα γίνει η Γενική Συνέλευση και οι εκλογές…

 

Ακολουθήστε το 7meres.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Σας προτείνουμε:

Βρείτε μας online

Άρτα – Περιφερειακή Οδός | 26813 06897

Πρέβεζα – Σπηλιάδου & Μπάλκου | 26820 22288